Selvitopu’ndan Karabağlar’daki yaşlılara müjde

  • 0
  • 526
Selvitopu’ndan Karabağlar’daki yaşlılara müjde
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Karabağlar sınırları içerisinde bulunan TürkiyeYardımsevenler Derneği Dr. Kemal Tarım Dinlenme Evi Vakfı yönetim kuruluüyeleri Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nu ziyaret etti.Başkan’a ahşap boyama Atatürk Portresi hediye eden dernek yöneticileriyaşlılara daha iyi hizmet verebilmek için Selvitopu’ndan destek istedi. BaşkanSelvitopu da Karabağlar’da sosyal projelere de önem verdiklerini belirterekyaşlılara yönelik gerçekleştirecekleri projelerini anlattı. Projeye göre, yaşlılarınevde tırnak kesimi, tıraş edilmesi gibi kişisel bakımları yapılacak. Sağlıktaramaları ve genel bakımları da belediye ekipleri tarafındangerçekleştirilecek. Ayrıca, ilçede yaşlılar için dayanışma merkezlerioluşturulacak.

 

Başkan Selvitopu’nu makamında ziyaret eden Dr. Kemal TarımDinlenme Evi yönetim kurulu üyeleri kurumun çalışmalarıyla ilgili BaşkanSelvitopu’nu  bilgilendirdi. Dinlenmeevinin 1983 yılından bu yana hizmette olduğunu ve 73 yaşlının buradabarındığını belirten Dr. Kemal Tarım Dinlenme Evi Müdürü

Şevket Perçin yaşlılara daha iyi şartlarda hizmet verebilmekiçin bir takım eksikliklerin olduğunu, bu sorunların giderilmesi konusundaBaşkan Selvitopu’ndan destek istediklerini söyledi.

 

Karabağlar’da yaşlıların da hayatını kolaylaştıracağız
Karabağlar’da yaşayan tüm yurttaşların hayatınıkolaylaştırmak için çalışma başlattıklarını belirten Karabağlar BelediyeBaşkanı Muhittin Selvitopu ise ilçedeki yaşlı vatandaşlarımıza yönelik deprojelerin olduğunu, bunları hayata geçirerek onlara destek olacaklarını ifadeetti.

Yaşlılara her zaman değer verdiklerinin altını çizen BaşkanSelvitopu şöyle konuştu: “Sosyal belediyecilik kapsamında yaşlıvatandaşlarımıza yönelik de projelerimiz var. Karabağlar 480 bin nüfuslaİzmir’in en büyük ilçesi. Dolayısıyla ilçemizde yaşlı nüfusu da oldukça fazla.Onlar için çeşitli projeler üreterek hayatlarını kolaylaştırmayı planlıyoruz.Çalışmalarımızın arasında yaşlıların evde bakım hizmeti var. Kısa süre içindebu çalışmayı başlatmayı hedefliyoruz. Bu kapsamda yaşlıların evde tırnakkesimi, traş edilmesi gibi kişisel bakımları yapılacak. Sağlık taramaları vegenel bakımları da ekiplerimiz tarafından gerçekleştirilecek. Ayrıca, ilçemizdeyaşlılar için dayanışma merkezleri oluşturmayı planlıyoruz. Yaşlılarımızburalara gelip boş vakitlerini geçirebilecek ve sosyal ilişkilerini güçlendirmefırsatı bulabilecekler.” Dedi. 

Ziyaret sonunda dinlenme evi sakini Hasan Sayan, BaşkanSelvitopu’na özel olarak yaptığı ahşap boyama Atatürk Portresini hediyeetti.  Dinlenme evi sakinleri BaşkanSelvitopu'nu önümüzdeki günlerde düzenleyecekleri iftar organizasyonuna dadavet etti.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya son yolculuğuna uğurlandı

Sabah vardiyası ziyareti

Torbalı Belediyesi'nden Uçurtma Şenliği

Geleceğin bilim insanı lise öğrencileri tıp projeleriyle yarıştı

İZSU'da bayrak değişimi

Güne Fen İşleri Şantiyesi'nde başladı

Arşiv