Şenlikler karikatürle daha da renklendi

  • 0
  • 701
Yazı Boyutu:

 Ege Üniversitesi Karikatür ve Mizah Topluluğu Bahar Şenlikleri kapsamında interaktif bir etkinlik düzenledi. Portre çizimlerini gerçekleştirmek üzere tüm karikatür severleri standlarına çağıran topluluk üyeleri, gün boyu çizimlerin yanında yarışmalar, stand-up gösterileri ile eğlenceli zaman geçirmeyi garanti ediyor.
2001 yılında çalışmalarına başlayan Ege Üniversitesi Karikatür ve Mizah Topluluğu EÜ İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarım Bölümü Başkanı Prof. Dr. Zafer Özden’in danışmanlığı ve Uğur Önder’in başkanlığında çalışmalarına devam ediyor. Bugüne kadar 8 sergi açan topluluk, etkinliklerinin bir yenisini de EÜ Bahar Şenlikleri’nde gerçekleştirdi. Topluluk öğrencilerinin katkılarıyla gerçekleştirilen etkinlik gün boyu yarışmalar, stand-up gösterileri gibi etkinliklerle tüm kampüsü eğlenceye davet ediyor.
 
EGE’YE KARİKATÜR DERGİSİ GELİYOR…
Prof. Dr. Zafer Özden topluluğun son yıllarda çalışmalarını hızlandırdığını dile getirerek iyi bir karikatür eğitimi sunulduğunu ve Türkiye Karikatürcüler Derneği’ne giren öğrencilerinin olduğundan bahsetti.  Prof. Dr. Özden bir bülten hazırladıklarını, daha sonra bunu bir dergiye dönüştürmek istediklerini söyledi.
  Geçtiğimiz günlerde Erdil Yaşaroğlu’nun Ege Üniversitesi’ne gelmesine katkı sağlayan topluluk çalışmalarına yeni etkinliklerle devam edecek. İZMİR(Ege Ajans/ Ebru Alkan)

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Her geçen yıl güçleniyor

Avrupa Film Günleri 8-12 Mayıs arasındaı

Sözlerimizi tutacağız

Kaçak moloza pişman eden ceza

Mayıs ayının ilk toplantısını gerçekleştirdi

Başkan Duman'dan Güçlü Kadro

Arşiv