Soyak Siesta’ta bahara merhaba

  • 0
  • 1.216
Yazı Boyutu:

Soyak Siesta  Sosyal Tesis 1 Bölgesinde Limon Anaokulu ve AYS spor okulunun katkılarıyla  bahara merhaba partisi düzenlendi. Saygı Duruşu ve İstiklal  Marşı’nın ardından site çocuklarından açılış konuşmasıyla başlayan etkinlik, Can Özel Eğitim Öğrencileri Korosu konseri ile sürdü.
Karşıyaka Belediye Bandosu’nun mini bir konser verdiği etkinlik, Minyatür Kale Penaltı Yarışması, davetlilerin de katıldığı Zumba Dansı, Tenis Hedef Vurma Yarışması ve Oryanting Yarışmasıyla sürdü.

13.00’te başlayıp akşam saatlerine kadar süren etkinlik çerçevesinde Siesta Kids Club  ve Can Özel Eğitim resim sergileri, Resim, Seramik ve Ebru etkinlik masaları, animasyon yarışmaları, Eğlenceleri Pamuk şekeri dağıtımı, Macun dağıtımı, Zıplama parkuru, Limon Anaokulunun Bayrak ve Balon Dağıtımı, Serpil Kitapevi sergi ve satış standı, Yöresel Ev Yemekleri firmasının satış standı, İTO Kadın Girişimcileri satış standları ve çeşitli sürprizler yer aldı.
Örnekköy Huzurevi’nden sakinleri de ağırladıklarını belirten  site Müdürü Hande Yetkin, etkinliklerin belirli zaman dilinleri arasında süreceğini söyledi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Her geçen yıl güçleniyor

Avrupa Film Günleri 8-12 Mayıs arasındaı

Sözlerimizi tutacağız

Kaçak moloza pişman eden ceza

Mayıs ayının ilk toplantısını gerçekleştirdi

Başkan Duman'dan Güçlü Kadro

Arşiv