TSYD'de Bahri Okumuş güven tazeledi

  • 0
  • 500
TSYD'de Bahri Okumuş güven tazeledi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şubesi'nin olağan genel kurulu Altay Sosyal Yardımlaşma Derneği’nin lokalinde yapıldı.
 
Son derece olgun bir havada geçen ve yüksek bir katılıma sahne olan genel kurula 98 üyemiz katıldı. Divan başkanlığına duayen gazeteci Çetin Gürel’in seçildiği genel kurulda divan katipliklerini de Dinçer Tolga ve Melih Gasgar üstlendi. İki listenin yarıştığı seçimde faaliyet raporu ibra edildi. Mevcut başkan Bahri Okumuş ve Avni Erboy’un yaptığı konuşmaların ardından seçime geçildi.
 
Oy kullanan 97 üyemizin 76’sının oyunu alan Bahri Okumuş başkanlığındaki liste, yönetim kuruluna seçildi. Avni Erboy'un başkanlığındaki liste ise 21 oy aldı. 
Bahri Okumuş'un başkanlığındaki yönetim kurulunda Suavi Yardımoğlu, Gökhan Özyurtlu, Sedat Yılmaz, Mutlu Duman, Murat Attila ve Ali Korkmaz yer aldı.
 
Başkanlığa seçilen Bahri Okumuş, yaptığı konuşmada, üyelere teşekkür ederek, “Bu onurlu derneğin adını daha yükseklere taşımak, meslektaşlarımızın sorunlarına çözüm bulmak için elimizden geleni yapacağız. Bize 3 yıl daha güvenoyu veren ve genel kurulun derneğimizin adına yaraşır bir olgunlukla geçmesini sağlayan genel kurula teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya son yolculuğuna uğurlandı

Sabah vardiyası ziyareti

Torbalı Belediyesi'nden Uçurtma Şenliği

Geleceğin bilim insanı lise öğrencileri tıp projeleriyle yarıştı

İZSU'da bayrak değişimi

Güne Fen İşleri Şantiyesi'nde başladı

Arşiv