UNO’dan Yeni ve Leziz Premium Çok Tahıllı Sandviç

  • 0
  • 1.459
Yazı Boyutu:

UNO’nun lezzeti ve zengin içeriği ile ön plana çıkan “Premium” serisine yeni eklenen Premium Çok Tahıllı Sandviç, damağınızı mest edecek
 
İçerdiği tahıllar ile sandviç keyfi yaşarken beslenme kalitenizi yükselten, el değmeden üretilen UNO Premium Çok Tahıllı Sandviç, market raflarında yerini aldı.
Yüksek oranda lifle birlikte, ruşeym, keten tohumu, yulaf ezmesi gibi birçok faydalı bileşeni içinde barındıran UNO Premium Çok Tahıllı Sandviç; B1, B2, niasin, B6, folik asit, B12 vitaminleri ile kalsiyum, çinko ve demir mineralleri içeriyor.
Yumuşak yapısı sayesinde keyifle tüketebileceğiniz, en lezzetli sandviçlerin sırrı olacak UNO Premium Çok Tahıllı Sandviç,  360 gramlık 5’li ambalajlarda sunuluyor. 
Muhteşem lezzetleri ile damaklara hitap eden UNO Premium ekmekler, besleyici özellikleriyle uzun süre tok tutarken, ihtiyaç duyduğumuz vitamin ve mineralleri, ambalajları üzerinde yer alan besin tablolarındaki ölçülerde karşılıyor.
 
UNO Hakkında
Un ve buğday sektörünün lider kuruluşu olan Doruk Grubu tarafından 1990 yılında kurulan UNMAŞ A.Ş., ekmek sektörüne  evrensel  standartlarda  üretim anlayışı getirerek, ekmek üretimine yepyeni bir boyut kazandırdı. UNO markasıyla Türk insanını ambalajlı ekmekle tanıştırarak, un ve unlu mamüller sektöründe bir ilki gerçekleştirdi.
 
Kuruluşundan itibaren unlu mamuller sektörünün tartışmasız liderliğini üstlenen UNMAŞ, kısa zamanda ekmek sektöründe yeni bir kategori yaratarak, UNO markası altında yürüttüğü “Ekmeğinizi Elletmeyin” kampanyasıyla, Türkiye’nin en çok tanınan ekmek markası oldu. Sektörün tartışmasız lider markası olan UNO; her gün 73 ilde, 16 binden fazla noktada satış ve tüketim noktasına doğrudan dağıtım yapıyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya son yolculuğuna uğurlandı

Sabah vardiyası ziyareti

Torbalı Belediyesi'nden Uçurtma Şenliği

Geleceğin bilim insanı lise öğrencileri tıp projeleriyle yarıştı

İZSU'da bayrak değişimi

Güne Fen İşleri Şantiyesi'nde başladı

Arşiv