Vali Toprak, Maxwell Foods İzmir fabrikasını ziyaret etti

  • 0
  • 1.075
Yazı Boyutu:

Merkezi Avustralya’dabulunan ve dünyaya en iyi meyve ve kuruyemiş ürünleri sunan Maxwell Foods’unİzmir Kemalpaşa’daki tesisini ziyaret eden İzmir Valisi Mustafa Toprak, “burasısizde bağımlılık yaratacak, İzmir’den kopamayacaksınız” dedi. 

1984yılından bu yana dünyanın birçok yerine yüksek kalitede sunduğu meyve vekuruyemiş ürünleri ile sektöründe öncü olan Maxwell Foods’un; İzmirKemalpaşa’da açtığı tesisi ziyaret eden İzmir Valisi Mustafa Toprak’a,Kemalpaşa Kaymakamı Yüksel Topal ve Kemalpaşa Belediye Başkanı RıdvanKarakayalı da eşlik etti. Maxwell Foods Group CEO’su Chris Spratt, YönetimKurulu Üyesi Graham Reaney ve Türkiye Genel Müdürü Feyyaz Bengitarafından ağırlanan Mustafa Toprak; “Maxwell Foods’un İzmir’e yaptığı buyatırımın hem Türkiye’de hem de İzmir’de ekonomik anlamda canlanmayaşatacaktır” dedi. Tüm Maxwell ekibine teşekkürlerini ileten ve yatırımınhayırlı olmasını dileyen Toprak sözlerine “Ege’nin incisi İzmir herkes gibi sizdede bağımlılık yapacak, bu da yeni yatırımlara zemin hazırlayacak” diyerek devametti. MaxwellFoods yetkilileri Vali Mustafa Toprak ve beraberindeki İzmir KemalpaşaKaymakamı Yüksel Topal ve Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı’ya fabrikayıgezdirerek özellikle Maxwell Foods’a özgü yenilikçi paketleme sisteme ileilgili detaylı bilgi verdi.  

Maxwell Foods’un bu tesisi için şu ana kadar 2milyon dolarlık yatırım yaptıklarını belirten Maxwell Foods Group CEO’su Chris Spratt Vali Mustafa Toprak’a verdikleri destekiçin teşekkür etti. Spratt, “Önümüzdeki 5 yıl içinde Türkiye’deki yatırımlarımıza devamedeceğiz. Türkiye’den Avrupa pazarına ulaşmanın yanı sıra kendi markamızlaTürkiye pazarına da girmeyi planlıyoruz. Evet İzmir’den kopmayacağız. Buradayatırımlarımıza tüm hızıyla devam edeceğiz” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Başkan Demir muhtarlarla bir araya geldi

Üçüncü Kuşak Tarım Girişimciliği Projesi start aldı

Kadınların başarı hikayeleri konuşuldu...

Foça’nın güzellikleri fotoğrafa yansıdı

Dört duvar arasında bir başkan olmayacağım

Çelikkaya son yolculuğuna uğurlandı

Arşiv