Yastıktan altınları çıktı

Yastık kılıflarını taratmak için yorgancıya bıraktı.Kılıfları taramak için açan yorgancı, içinde 17 adet kulplu altın lira buldu. Dürüst esnaf, müşterisini arayıp durumu bildirdi. Altınları yastığa ne zaman koyduğunu bilmeyen bayan müşteri yorgancıya, teşekkür etti.

  • 0
  • 322
Yastıktan altınları çıktı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bahtı Karataş ( KHA)
İzmir Urla'da  atadan kalma yorgan ve kılıf kaplama işi yapan Bayram Akgün' e bayan bir müşterisi  yastıklarını taratmak için bıraktı.

Yastıkları açan Akgün, içinden 17 tane kulplu altın lira buldu.Esnaf Bayram Akgün, bir dürüstlük örneği gösterip ,durumu müşterisine bildirdi.

Altınları alan bayan müşteri, bunları yastığa ne zaman koyduğunu hatırlayamadığını, bu tür insanların var olduğu için teşekkür etti.

Zafer Caddesi üzerinde yorgan ve koltuk kılıf dükkanı bulunan iki çocuk babası Bayram Akgün, taktir edilir bir dürüstlük örneği gösterdi.

 Bayram Akgün' e müşterisi olan bir bayan  yastık taratmak için bıraktı.Akgün , tarama esnasında yastık içerisinde 17 adet kulplu altın  lira bulup,müşterisini aradı.Altınları teslim alan bayan , bunları yastığa ne zaman koyduğunu hatırlamadığını belirtip," Allah'ım böyle esnaf ve sanatkarların sayısını artırsın. Bu güzel davranışından dolayı kendisine teşekkür ediyorum.İyiki hala bu toplumda dürüst insanlar kalmış" dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya son yolculuğuna uğurlandı

Sabah vardiyası ziyareti

Torbalı Belediyesi'nden Uçurtma Şenliği

Geleceğin bilim insanı lise öğrencileri tıp projeleriyle yarıştı

İZSU'da bayrak değişimi

Güne Fen İşleri Şantiyesi'nde başladı

Arşiv