Yeni üyeler ile büyümeye devam

  • 0
  • 755
Yeni üyeler ile büyümeye devam
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir İş Kadınları Derneği (İZİKAD) Yönetim Kurulu Başkanı Huriye Serter, son dönemde artan terör olayları Türkiye’nin birlik ve beraberliğini bozamayacağını belirterek, güçlü bir ülke olarak bunların üstesinden geleceklerini söyledi.
Swissotel Büyük Efes’te yapıllan ve yeni  üyelere rozetlerinin de takıldığı İZİKAD Haziran ayı üye toplantısına ESSİ  Kurucusu - İZİKAD Yönetim Kurulu Üyesi   Zübeyde Nacar ile Dr. Hale Hepçimen konuk konuşmacı olarak katıldı. Nacar ve Hepçimen üyelere alanları ile ilgili olarak bilgilendirme yaparak sorularını yanıtladı.

Sıkıntıların  üstesinden geleceğiz
Toplantıda konuşan İZİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Huriye Serter, ülke gündemini değerlendirerek, son yaşanan terör olaylarının Türkiye’nin birlik ve beraberliğini bozamayacağını söyledi. Ülkenin bulunduğu coğrafya ve uygulanan politikalar nedeniyle son günlerde sıkıntılı günler geçirdiğine işaret eden Serter, “Ülkemizin geleceği ile ilgili ne yazık ki farklı planların gündemde olduğunu görüyoruz. Biz yedi düvelle savaşarak ulusal bağımsız mücadelesi ile ülkesini kazanmış bir milletin torunlarıyız. Bütün bunlar bizi yıldırmayacaktır. Her zamankinden çok birbirimize bağlanarak ve daha çok çalışarak bu sıkıntıların üstesinden geleceğiz” dedi.

Yönetim Kurulu Üyesi Zübeyde Nacar’ın vizyon sahibi ve inovasyona önem veren başarılı bir girişimci olduğunu belirten Serter, kendisinden kadın girişimciliğin ne demek olduğunu öğrendiklerini söyledi. Serter,  Dr.  Hale Hepçimen’in de , daha sağlıklı uygulamalar için Essi poliklinik hizmetlerinden nasıl yararlanılacağını paylaştığını kaydetti. Serter, her iki üyeye de teşekkür plaketlerini takdim etti. İZİKAD'a katılan 3 yeni üyenin de rozetlerini takan Serter  "İZİKAD emin adımlarla büyüyor" daha nitelikli üyeler ve nitelikli hizmetlerimizle kadınlar için elimizin yettiği yere kadar çalışmaya devam edeceğiz diye konuştu.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya son yolculuğuna uğurlandı

Sabah vardiyası ziyareti

Torbalı Belediyesi'nden Uçurtma Şenliği

Geleceğin bilim insanı lise öğrencileri tıp projeleriyle yarıştı

İZSU'da bayrak değişimi

Güne Fen İşleri Şantiyesi'nde başladı

Arşiv