Yonca'dan ekonomik ikili

  • 0
  • 926
Yazı Boyutu:

Lezzetli ve pratik yemek yapmak isteyenlerin mutfaklarından eksik olmayan garnitür, artık Yonca markasıyla marketlerde yerini aldı. Yonca Mayonez ile birlikte “EKONOMİK İKİLİ” özel ambalajı ile tüketicinin beğenisine sunulan ürünler Yılbaşı sofralarınızı da süsleyecek.
 
Yonca Gıda’nın konserve çeşitleri ile unutulmayacak sofralar hazırlamak artık çok daha kolay. Ailenize hem sağlıklı hem de lezzetli yemekler hazırlamak için mutfaktaki en büyük yardımcınız Yonca Gıda ürün çeşitlerini artırmaya devam ediyor.
Konserve ürün grubuna “Garnitür”ü de ekleyerek tüketicilerin pratik, sağlıklı ve besin kalitesi yüksek lezzetler üretmesini sağlayan Yonca Gıda, pratik ambalaj isteklerini de göz önüne alarak, katkısız Yonca Mayonez’i ve Garnitür ikilisini cam kavanozlarda sunuyor.
Tüm konserve çeşitleriyle tüketicisine en taze ve en kaliteli ürünleri sunan Yonca Gıda mayonez ve garnitürünü  Türk Gıda Kodeksi’ne uygun, IFS, BRC, ISO 9001:2008 uluslararası kalite ve gıda güvenliği standartlarına sahip işletmesinde üretiyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Egeli yaş meyve sebze ihracatçılarında ödül coşkusu

Aydın Ticaret Borsası Üyelerine, İhracat Yıldızları Ödülü

Folkart, En İyi İşverenleri Listesi’nde

Yapay zekayla gıda kayıplarının önüne geçecek

Kirazdaki ihracat hedefi 300 milyon dolara yükseldi

Sibel Zorlu, güven tazeledi

Arşiv