Zekai Tunca’dan ‘Sevgi Şarkıları’

  • 0
  • 841
Zekai Tunca’dan ‘Sevgi Şarkıları’
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bornova Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, 14 Şubat Sevgililer Günü öncesinde verdiği konserle gönülleri birleştirdi. ‘Sevgi Şarkıları’ ismiyle düzenlenen konsere konuk sanatçı olarak katılan Zekai Tunca, eskimeyen şarkılarla sevgililere seslendi. Tunca, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın en çok sevdiği şarkılardan olan ‘Fikrimin İnce Gülü’nü de söyleyerek sürpriz yaptı
 
Bornova Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü muhteşem bir konser ve ünlü Sanatçı Zekai Tunca’nın seslendirdiği unutulmaz eserlerle karşıladı. Ege Üniversitesi Prof. Dr. Yusuf Vardar Kültür Merkezi MÖTBE Salonu’nda düzenlenen konserde salonu tamamen dolduran Bornovalılar şarkılara keyifle eşlik etti. Şef Sami Büyüköztekir yönetimindeki konserde koro ve solo eserler büyük alkış aldı.
 
Muhayyer Peşrevi, Yadımda O Sevdalı Yeşil Didelerin Var, Yetmez mi Sana Bister-ü Balin Kucağım gibi birbirinden güzel pek çok eseri seslendiren Bornova Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu’nun ardından konserin ikinci yarısında Zekai Tunca sahne aldı. ‘Gülü Susuz Seni Aşksız Bırakmam’ gibi dillerden düşmeyen eserleri seslendiren Zekai Tunca, Başkan Olgun Atila’nın da en çok sevdiği şarkı olan ‘Fikrimin İnce Gülü’nü söyleyerek sürpriz yaptı.
 
Konseri eşi Hikmet Atila ile birlikte izleyen Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, TSM Korosu ve Zekai Tunca’nın soğuk bir gecede şarkılarla sıcak bir ortam yarattıklarını belirterek, “Bizleri kırmayıp Bornovamıza geldiği için Zekai Tunca’ya sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Herkesin Sevgililer Günü’nü kutluyorum” dedi.
 
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Hıdırellez ve bahar coşkusu

Şenlik havasında Hıdırellez

Emek ve dayanışma vurgusu

İzmir’in planlamasını İzmirli mimarlar yapacak

Urla’da Enginar bereketi

ESHOT’ta görev değişimi

Arşiv