Scorpions’dan Expo desteği

  • 0
  • 2.069
Yazı Boyutu:

Ünlü Scorpions  Grubu, 17 Ekim’de İzmir Arena’da vereceği konserde İzmirli hayranlarına sürpriz yapmaya hazırlanıyor. Dünyaca ünlü grup Scorpions, İzmir’in Expo’ya adaylığına destek vermek için sahnede Expo 2020’ye destek amacıyla anons çekmeyi planladığı duyuruldu. Scorpions grubunun İzmir’in Expo ile ilgili çalışmalarından haberdar olduğu ve Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış tarafından bilgilendirilerek, konser sırasında EXPO'ya vurgu yapılacağı öğrenildi.

Murat Ataman,   Çağla Çakır,         Erdem İpekçi,    Ebru Sezgin,    Gürkan Boztepe
İzmir Arena’da 7 ve 17 Ekim 2012’de gerçekleştirilecek konser programları hakkında bilgi vermek için Hilton Oteli’nde düzenlenen basın toplantısında konuşan kurucu ortaklarından Erdem İpekçi, dünyaca ünlü starları Türkiye’ye imzası ile getirdiklerini vurgulayarak, “Dünyaca ünlü starları konsere ikna

etmek için artık iki konser olarak teklif götürüyoruz. İzmir’i İstanbul’dan sonra ikinci ayak olarak düşünüyoruz. İzmir’i müzik ve kültür bakımından ikinci büyük şehir olarak düşünüyoruz. İzmir’de ünlü yıldızları 10 binlerle 100 binlerle ağırlamak onur verici" dedi. Dünyaca ünlü sanatçılar bilet fiyatları 70 ile 250 TL arasında değişecek.
 
 
KOMİK KARAKTERLER DANS EDECEK
Konser firmasının organizasyon kurumsal ilişkiler sorumlusu Çağla Çakır, 7 Ekim’de yeni jenerasyonun ilgi duyduğu grup LMFAO’nun renkli karakterlerini ve eğlenceli gösterilerini konserde İzmirli hayranlarını bekliyor olacağını ifade ederek; “Grubun sevilen komik, televizyon kafa partilerinin en sevilen isimlerini İzmir sokaklarında görebileceksiniz. Her an yanınıza bir otobüs yanaşıp ve karşınıza çıkan bu karakterlerle her an kendinizi dans ederken bulabilirsiniz” dedi. Çakır, dansçılarının İzmir sokaklarında dolaşmasının İzmir’i eğlendireceğini söyledi. Dünyaca ünlü iki grubun katılacağı konser biletleri 70 TL ile 250 TL arasında değişiyor. Biletin satışlarına internet üzerinden ve Biletix gişelerinden ulaşılabilecek.
grup LMFAO , UNILIFE organizatörlüğünde İzmir Arena işbirliği ile 7 Ekim’de İzmir Arena’da sahne alacak. UNILIFE konserleri, 17 Ekim 2012’de Scorpions konseri ile devam edecek.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Michelin Yıldızlı Şef Ferdinando Bernardi ile Unutulmaz Bir Özel Tadım Deneyimi Scappi’de!

Mor ve Ötesi Alaçatı’yı mest etti

Edis ile zirve

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Arşiv