41. Yaşını İş Ortakları ile Kutladı

  • 0
  • 995
Yazı Boyutu:

Yaşar Topluluğu şirketlerinden Viking Kağıt’ın bayi toplantısı,  27 - 28 Nisan tarihlerinde Çeşme Altın Yunus Otel’de yapıldı. “Şimdi Tam Sırası” konseptli toplantıda Viking Kağıt şirketinin yeni markası “Premia”nın lansmanı da gerçekleştirildi. Viking Kağıt’ın iş ortakları ve satış pazarlama ekibiyle bir araya geldiği toplantıda 2011 yılı değerlendirildi ve 2012 hedefleri paylaşıldı. Yaşar Topluluğu temizlik kağıdı markaları “Lily”, “Senso” ve “Select” markalı ürün ailesinin yenilenen yüzünün de tanıtıldığı toplantıda iş ortakları ile birlikte temizlik kağıdı sektöründe 2012 yılı hedefleri ile beklenen fırsatlar da paylaşıldı.
 
Yaşar Topluluğu şirketlerinden, Türkiye’nin ilk özel kağıt fabrikası olan ve bu yıl 41. yaşını kutlayan Viking Kağıt, 27 - 28 Nisan’da Çeşme Altın Yunus Otel’de bayi toplantısı düzenledi.  Yaşar Topluluğu temizlik kağıdı markaları “Lily”, “Senso” ve “Select” markalı ürün ailesinin yenilenen yüzünün tanıtıldığı “Şimdi Tam Sırası” konseptli toplantıda Viking Kağıt şirketinin yeni markası “Premia”nın lansmanı da yapıldı. Toplantıda Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı, Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yılmaz Gökoğlu, Yaşar Holding İcra Başkanı Dr. Mehmet Aktaş, Viking Kağıt Genel Müdürü Turgut Sarıoğlu, Türkiye çapında 84 Viking Kağıt bayisi ile Viking Kağıt çalışanları bir araya geldi.  
Toplantıda konuşan Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı, “Ülkemiz için güçlü markalar yaratan Yaşar Holding olarak, Viking Kağıt ile ülkemizde temizlik kağıdı tüketimini arttırmaya odaklanıyoruz. Üretimdeki 41 yıllık deneyimimizle tüketicilerimize daha kaliteli bir yaşam sunmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Viking Kağıt’ın 2012 hedefi yüzde 15’lik bir pazar payına sahip olmak. Sahip olduğumuz Lily, Senso, Select markalarımız, yeni ürünümüz ‘’Premia’’ ve hayata geçirdiğimiz yeniliklerle bu pazar payına ulaşacağımıza inanıyoruz” dedi.
Dünya ve Türk ekonomisindeki değişimleri değerlendiren Yaşar Holding İcra Başkanı Mehmet Aktaş yaptığı konuşmada, “Türkiye son 100 yılın altın fırsatını yakaladı. Türkiye’nin öncü sanayi kuruluşlarından Yaşar Holding olarak, daha çok üretme ve istihdam yaratma görevimiz var. Viking Kağıt olarak doğru sektörde olduğumuza inanıyoruz. Şu anda Türkiye’de temizlik kağıtları sektörünün büyüklüğü 850 milyon TL ve potansiyeli çok yüksek” dedi. Sektörü bekleyen fırsatlar hakkında da bilgi veren Aktaş, “Türkiye bu sektörde üretim ve lojistik üssü olma potansiyeline sahip. Cari açığı azaltmak için Türkiye dış ticarete önem vermeli. 200 milyonluk Orta Doğu, 140 milyonluk Rusya nüfusuyla ihracat potansiyelimiz çok yüksek. Viking Kağıt şu anda ürünlerinin üçte birini ihraç ediyor” dedi.
2011 ve 2012 yıllarında üretim ve pazarlama konusunda büyük yatırım yaptıklarını ve değişim sürecinde olduklarını söyleyen Viking Kağıt Genel Müdürü Turgut Sarıoğlu “Viking Kağıt olarak Türkiye’nin en iyi, en kaliteli ve üç katlı temizlik kağıdı olan Premia’yı tüketicilerle buluşturuyoruz. Premia 3 katlı dünyasının starı olacak” dedi.
Toplantıda Viking Kağıt’ın yenilenen markaları ve ürün ailesine en son katılan Premia’nın özellikleri de bayilerle paylaşıldı. %100 selülozdan üretilen ekstra yumuşak ve dayanıklı Premia ürünleri, özel kağıt yapısı sayesinde üstün emici özelliğe sahip tuvalet ve havlu kağıtları bayilerden yoğun ilgi gördü.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Folkart, En İyi İşverenleri Listesi’nde

Yapay zekayla gıda kayıplarının önüne geçecek

Kirazdaki ihracat hedefi 300 milyon dolara yükseldi

Sibel Zorlu, güven tazeledi

Ambalajlı ihracata ödül

2024 hedefi 1 milyar dolar

Arşiv