AK PARTİ İZMİR İL BAŞKANI BÜLENT DELİCAN'DAN YENİ YIL MESAJI

  • 0
  • 858
AK PARTİ İZMİR İL BAŞKANI BÜLENT DELİCAN'DAN YENİ YIL MESAJI
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı. ''Ulusça birlik ve beraberlik içerisinde, birbirimize kenetlenmiş, daha güçlü bir ülke olarak, geleceğe daha bir güvenle bakarak yeni bir yıla daha giriyoruz.'' diyen Delican; Milletin sarsılmaz iradesi, adalet ve barış medeniyeti aşkıyla, kısa zaman içinde hayata geçirilen büyük bir değişimin sevinç ve heyecanını yaşadığını belirtti. Dünyada ve Türkiye'de önemli gelişmelerin ve değişimlerin yaşandığı bir yılın geride bırakıldığını ifade eden Bülent Delican, şunları kaydetti:
 
MAZLUMDAN YANA BARIŞIN VE ADALETİN SESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ
"Bugün, Cumhuriyetin çağdaşlaşma hedeflerine her zamankinden daha yakınız. Hiç şüphesiz Türkiye'nin yıldızı, büyük dinamizmiyle 2015'te daha da parlayacak ve bütün dünya ülkemizin, milletimizin başarılarını daha sık konuşacaktır. Bölgemizde ve dünyada her geçen gün artan itibarımızı daha da yükseltirken mazlumdan yana, barışın ve adaletin sesi olmaya devam edeceğiz.'' diyerek sözlerini sürdüren Delican,
 
TÜRKİYE’MİZİN AYDINLIK YÜZÜ İZMİR’İ DÜNYA KENTİ YAPACAĞIZ
 “Ege’nin incisi ve ülkemizin aydınlık yüzü İzmir’imiz göreceksiniz ki 2015’te bambaşka bir yerde olacak. Çünkü İzmir bizim sevdamızdır. İzmir’imizin dünya kenti olması için el ele, birlik, kardeşlik ve bütünlük içinde hep beraber bu yolda yürüyeceğiz.” diyerek “Yeni Türkiye” vurgusu yapan Bülent Delican,
 
KARDEŞLİĞİMİZİ BOZMAK İSTEYENLERE ASLA FIRSAT VERMEYECEĞİZ
''Umudumuz büyük, hayalimiz büyük, ulaşmaya kararlı olduğumuz hedefimiz büyük. Onun için bu büyük değişim sürecini, yaşanan bu sevinci, bu heyecanı hep yeni, diri ve canlı tutacağız. Kardeşliğimizi bozmak isteyenlere asla fırsat vermeyeceğiz. İnanıyorum ki daha büyük sevinçler, daha büyük heyecanlar yaşayacak, Yeni Türkiye'yi çok daha aydınlık yarınlara hep birlikte taşıyacak, nice yeni güzel yıllara birlikte kavuşacağız. Yunus Emre'nin dediği gibi "Her dem yeni doğarız, Bizden kim usanası..."
Bu duygularla yeni yılınızı kutluyor, ülkemiz, milletimiz, İzmir’imiz ve bütün insanlık için huzur ve barış dolu, aydınlık bir gelecek temenni ediyor, tüm vatandaşlarımızı sevgiyle selamlıyorum.'' dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Audi Vosmer farkıyla Bornova’da

Gaziemir’de temizlik devrimi

Geleneği bozun, oy verin

Dönüşümü yerinde yapacağız

Sertel’den Bakan’a destek

Kapı kapı akşam mesaisi

Arşiv