AKP İl Başkanı Milli Eğitim İl Müdürü Olsun

  • 0
  • 866
AKP İl Başkanı Milli Eğitim İl Müdürü Olsun
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

“Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İlBaşkanı Necata Karataş Milli Eğitimde gerçekleştirilen kıyım ve kadrolaşmaharekâtıyla ilgili bir açıklama yaptı. Karataş açıklamasında şunlara yer verdi.

 

AKP İl Başkanı Milli Eğitim İl Müdürü Olsun

Türk çocuklarının ve Türk Gençliğininemanet edildiği, Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk tarafından yeni nesillerinemanet edildiği Öğretmenlik kurumu ile ilgili AKP hükümetinin ortaya koyduğuuygulamalar kabul edilemeyecek bir yapıya dönüşmüştür.

Yandaş sendika üyelerinin liyakat, başarıve puanlamaya bakılmak sızın birer birer terfi ettirildiği, Türk Eğitim Senmensuplarının ise cezalandırılır gibi sürgünlere ve görevden uzaklaştırmayavaran uygulamaları kabul edilir gibi değildir. 

Milli Eğitim kurumumuz tarihte hiç bu kadarbaskıya ve zulme maruz bırakılmamıştır. AKP il ve ilçe başkanları kadrolaşmaadı altında, siyasi kıyıma sebebiyet vermekte Milli eğitim gibi önemli birkuruma müdahale etmektedirler.

 

Bu kıyım durmalıdır. Durmazsa AKP ilbaşkanı il milli eğitim müdürü ilçe başkanları da ilçe milli eğitim müdürlüğüyapmalıdır. Bu AKP hükümeti için kolay bir uygulama olacaktır. Yandaş sendikada kendini tavsiye etmeli siyasetin emrine girmelidir.

 

Vali Bey Sahip çıkmalıdır

 İzmir’de 700 bin öğrencinin yaniçocuklarımızın tamamının içinde bulunduğu Milli Eğitim Kurumunun böyle biruygulamaya tabi tutulması son derece vahimdir. Darbe dönemlerinde ve 28 Şubatdöneminde bile böyle bir uygulama yapılmamıştır. Devletimizin temsilcisi sayınvalimiz Devletimizin liyakatli memurlarına ayrım yapmadan sahip çıkmalıdır.

Tüm hemşehrilerimizi çocuklarını emanetettiği Milliyetçi ve Vatansever öğretmenlerimizin yanında olmaya davetediyorum.

 


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Audi Vosmer farkıyla Bornova’da

Gaziemir’de temizlik devrimi

Geleneği bozun, oy verin

Dönüşümü yerinde yapacağız

Sertel’den Bakan’a destek

Kapı kapı akşam mesaisi

Arşiv