Arslan’ın yerine Çam

  • 0
  • 1.002
Arslan’ın yerine Çam
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

CHP Güzelbahçe İlçe Başkanlığı’nda miting gibi devir teslim töreni yapıldı. CHP Güzelbahçe İlçe Başkanlığı’na atanan Kazım Çam, görevi eski ilçe Başkanı Ednan Arslan’dan, düzenlenen törenle teslim aldı.
 
İlçe başkanlığında düzenlenen törene CHP Parti Meclis Üyesi ve İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel, CHP İzmir Milletvekilleri Musa Çam ve Mustafa Moroğlu, CHP İl Başkan Yardımcısı Altan İnanç, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, eski il başkanlarından Hilmi Değirmenci, belediye meclis üyeleri ve kalabalık partili grubu katıldı. Adeta miting havasında gerçekleşen devir teslim töreninde konuşan CHP PM Üyesi Alaattin Yüksel, “Örnek bir devir teslim töreni, CHP’ye yakışan bir devir teslim töreni gerçekleştirdik. Birlikte uyum içinde çalışmanın getirdiği başarının somut örneği olan Güzelbahçe’de Kazım Çam kardeşimizin ilçe başkanlığında CHP’nin bayrağı daha yükseklerde dalgalanacağına yürekten inanıyorum. Çünkü Kazım Çam, cesurdur, kararlıdır, çalışkandır. Her zaman onun ve Güzelbahçe örgütünün yanında olacağız” dedi.

CHP’NİN BAYRAĞINI DAHA YÜKSEĞE ÇIKARACAĞIZ

Eski İlçe Başkanı Ednan Arslan da devir teslim öncesi yaptığı konuşmada ilçe başkanlığının zor ve meşakkatli bir görev olduğunu belirterek, “Ben beş yıl boyunca bu göreve büyük bir onur ve gururla yaptım. Şimdi bu görevi çok iyi yapacağına ve partimizin bayrağını, partimizin çıtanısını daha yükseklere çıkaracağına inandığımız Kazım Çam abimize görevimi teslim etmekten büyük onur duyuyorum” dedi.
CHP Güzelbahçe İlçe Başkanlığı koltuğuna oturan Kazım Çam ise “Bu anlamlı va onurlu görevi kabul etmememe gibi bir lüksüm olamazdı. CHP’nin Güzelbahçe’deki çıtasını daha yükseklere çıkacağız. Tüm partililerimizle, gençlik ve kadın kollarımızla gece gündüz demeden çalışarak CHP’nin 2015 genel seçimlerde daha fazla oy alması için çalışacağız” diye konuştu.
Bu arada Başkan Mustafa İnce de eski ve yeni başkanlara birer buket çiçek verdi ve “Çıktığınız yol çiçek bahçesi gibi olsun. Her ikinize de çıktığınız bu yeni yolda başarılar diliyorum”dedi.


KAZIM ÇAM, KİMDİR?

1962 yılında Ankara’da doğdu.
Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi’nde eğitim gören Çam, İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği, GÜLDER, ADD, Güzelbahçe Yaygın Eğitimi Destekleme ve Musiki Derneği üyesi. İzmir Ticaret Odası’nda Basım ve Yayın Komisyonu Başkanlığı Yapan Çam, 2014 yerel seçimlerde Güzelbahçe Belediye ve İzmir Büyükşehir Belediye Meclis üyesi oldu. ESHOT Encümen üyesi olan Çam evli ve iki çocuk babasıdır.

 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Audi Vosmer farkıyla Bornova’da

Gaziemir’de temizlik devrimi

Geleneği bozun, oy verin

Dönüşümü yerinde yapacağız

Sertel’den Bakan’a destek

Kapı kapı akşam mesaisi

Arşiv