Bank Asya “Altın Kabul Günleri” başladı!

  • 0
  • 1.143
Yazı Boyutu:

Türkiye’nin öncü katılım bankası Bank Asya, 2-3 Mayıs tarihleri arasında, İzmir Bornova şubesinde “Altın Kabul Günü” düzenliyor.
 
Yeni ürün ve hizmetlerini müşterilerinin ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda şekillendiren Bank Asya, yastık altı birikimleri ekonomiye kazandırmak amacıyla yeni bir kampanya düzenliyor. Altın bankacılığına olan ilgiyi artırmayı hedefleyen Bank Asya, 2-3 Mayıs tarihleri arasında İzmir Bornova şubesinde “Altın Kabul Günleri” düzenliyor. 'Altın Kabul Günleri' ile Bank Asya, müşterilerinin ziynet eşyaları ve altın birikimlerini, açılan altın hesaplarıyla hızlı bir şekilde cari hesaplarına aktarıyor.
 
Son dönemde altın fiyatlarındaki artışın altın bankacılığına olan ilgiyi de artırdığını söyleyen Bank Asya Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Beyaz, “Katılım Bankacılığı prensiplerine uygun olmak koşuluyla, müşterilerimizin altın ürünleriyle ilgili talep ve beklentilerini göz önünde bulundurarak yeni hizmet ve ürünler sunmaya devam edeceğiz" diye konuştu. Altın birikimlerini bankada değerlendirmenin, hem birikim sahibi hem de ülke ekonomisi açısından daha faydalı olduğuna dikkat çeken Ahmet Beyaz, “Hangi ayarda olursa olsun ziynet altını fiziki olarak teslim alıyor, 24 ayar altına dönüştürerek, cari hesaba gram olarak yatırıyoruz. Bu sayede altının nakde dönüştürme ihtiyacı olduğunda işçilik bedeli ödenmeden piyasadan daha cazip fiyatlarla işlem yapma şansı sunuyoruz” dedi. Birikimi olan herkesin Altın Kabul Günleri’ne katılabileceğini belirten Ahmet Beyaz, “Birikim sahibinin önceden bankamızda hesabı bulunmasına gerek yok. Altın kabul işlemi sırasında hesap açılabilir. Ayrıca müşterimiz dilediği zaman hesabı Türk Lirası ya da yabancı paraya dönüştürülebilir” dedi.    
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Folkart, En İyi İşverenleri Listesi’nde

Yapay zekayla gıda kayıplarının önüne geçecek

Kirazdaki ihracat hedefi 300 milyon dolara yükseldi

Sibel Zorlu, güven tazeledi

Ambalajlı ihracata ödül

2024 hedefi 1 milyar dolar

Arşiv