Bostanlıspor'un Futbolu Tayfun Sezer'e emanet

  • 0
  • 1.205
Bostanlıspor'un Futbolu Tayfun Sezer'e emanet
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bostanlıspor Yönetim Kurulu, futbol şube başkanlığınaKarşıyaka'nın eski futbolcularından Tayfun Sezer'i getirdi.
 
 
Karşıyaka, Torbalıspor, Akhisarspor, Ülküspor, Ödemişspor,Balıkesirspor futbol takımlarında forma giyen, futbolu bıraktıktan sonra daantrenör kurslarına devam ederek antrenör belgesi alan Tayfun Sezer'le yönetimolarak daha da güçlendiklerini belirten Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy, şuaçıklamayı yaptı:

"Amatör ligde yer alan ve genç oyunculara şans tanıyan futboltakımlarımızı yeniden yapılandırma kararı aldık. Futbol Şubemizi yenidenoluşturduk ve başına da futbolculuk, antrenörlükte başarılı olan, ayrıca işyaşamında da belirli bir mevkii bulunan Tayfun Sezer'igetirdik. Karşıyakalı, futbolun içinde gelen ve futbolu bilen birarkadaşımız. Kendisine futbol şubesi yönetimini kurma yetkisini de tanıdık.Artık futbolumuz da emin ellerde" dedi.

Bostanlıspor futbol şube başkanlığına getirilen TayfunSezer, futbolculuk, antrenörlük ve masterler futbol derneğindeki başkanlıkdeneyimlerinden sonra semtinin başarılı kulübü Bostanlıspor'a hizmet edeceğiiçin mutlu olduğunu belirtti.
Adnan Menderes Hava Limanı TAV İzmir İşletme Müdürü olarak iş hayatına başarılıbir şekilde devam eden Tayfun Sezer, "Gazetecilik dönemlerinden tanıdığım,çok değer verdiğim ve ağabeyim gibi sevdiğim başkanımızın önerisinı geriçeviremezdim. Hayatım boyuncu futbolun içinde oldum ve olmaya da Bostanlısporile devam edeceğim. Çeşitli branşlarda başarıdan başarıya koşan Bostanlısporartık futboluyla da ses getirecek" diye konuştu.

 


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

Arşiv