Caz Rüzgarı Çeşme Marina’da Yeniden Esiyor

  • 0
  • 730
Caz Rüzgarı Çeşme Marina’da Yeniden Esiyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Dünya markası olma yolunda ilerleyen Çeşme’de caz günleri başlıyor. Bu yıl 7. kez düzenlenen Caz Festivali bu yıl ünlü sanatçı Sibel Tüzün’ün performansı ile start alıyor. Türkiye’nin en iyi seslerinden Sibel Tüzün 9 Mayıs’ta  Çeşme’nin gözdesi marinada hayranları ile buluşuyor.  İlki 2011 senesinde Ekim ayında Alaçatı’da gerçekleştirilen ve 2012 yazında Alaçatı ile Bodrum’da aynı anda devam eden,  Türk caz dünyasına yıllarca emek vermiş solist ve enstrümantalistlerin yer aldığı Caz Festivalinde cazseverler ile buluşacak olan ünlü sanatçı, Çeşme Marina’da sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşatacak. 

Cazın  Festivalinin İlk Konserinde Sibel Tüzün Sahneye Çıkıyor
Festival boyunca ülkemizin yetiştirdiği en değerli caz sanatçıları bu yıl Çeşme Marina’da caz severler ile buluşacak. Çeşme’nin marka tanıtımında büyük katkı sağlayan aylar süren festival ile bu sene yine Çeşme Marina’da caz severlere keyifli anlar geçirtecek.  Bursa Podyumpark’ta Şubat ayından bu yana süren  Caz Festivali Çeşme Caz Festivalinin de başlaması  ile birlikte aynı anda devam edecek. Çeşme Marina’da  9  Mayıs  – 6 Haziran 2015 tarihleri arasında planlanan festivalde  Jazz Rüzgarı programı Sibel Tüzün  ile başlayacak.

Buğra Özçetin “Çeşme Marina’da bu yıl caz festivalinde daha çok sanatsever ile buluşacağız”
Festivalin gerçekleşmesinde büyük katkısı olan 15 Eylül Kıraathanesi sahibi ve Jazz Rüzgarı’nın organizatörü Buğra Özçetin her sene üzerine katarak geliştirdikleri festivale gelen tepkilerden çok memnun olduklarını belirterek “Caz müziğini seven insanlar konserlere yoğun ilgi gösteriyorlar.  Bu yıl da  Çeşme Marina’da  cazın en önemli isimleri ağırlayarak onları sanatsever ile buluşturacağız. Caz müziğinin günümüzdeki eşsiz sesleri  festival  boyunca her hafta Çeşme Marina’da caz severlere unutulmaz konserler verecek ” dedi.

Cazın Dev İsimleri Yine Çeşme Marina’da Buluşacakr
Konserlerde; Sibel Tüzün,  Neşet Ruacan ft. Sanem Kalfa,  Ricky Ford ft. Sibel Köse,  İlham Gencer, Ayça Gündüz Latin @ Jazz Nite  caz severlerle buluşacak.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Michelin Yıldızlı Şef Ferdinando Bernardi ile Unutulmaz Bir Özel Tadım Deneyimi Scappi’de!

Mor ve Ötesi Alaçatı’yı mest etti

Edis ile zirve

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Arşiv