Çiğli’de U15 zaferi

  • 0
  • 1.115
 Çiğli’de U15 zaferi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

2014 - 2015 U15 Futbol Ligi gruplarında birinci olan üç Çiğli takımı için, Çiğli Belediyesi tarafından kutlama yapıldı.
Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan,  2014 - 2015 U15 Futbol Ligi’nde, gruplarında birinci olan Çiğli Belediyespor, Maltepe ve Güzeltepe takımların oyuncu ve yöneticileriyle düzenlenen gecede bir araya geldi. Çiğli Belediyesi tarafından Akvaryum Kafe’de düzenlenen kutlama gecesine Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan ev sahipliği yaparken, futbolcular, antrenörler ve meclis üyeleri gece boyunca takımların zaferini kutladılar.

 
Belediye amatör spora destekçi
Törende konuşma yapan Maltepe Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Güler ile Çiğli Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Osman Oflatçı, Çiğli Belediyesi’nin sporun her alanında gençlerin en büyük destekçisi olduğunu vurgulayarak, bir çok sportif faaliyette de büyük başarılara imza atılmasında çok önemli bir misyon üstlendiğine dikkat çektiler.
 
Takımlara plaket
Gruplarında birinciliği elde eden Güzeltepe Spor, Maltepe Spor ve Çiğli Belediyespor’u başarılarından dolayı tebrik eden Başkan Arslan, takım kaptanlarına plaketlerini taktim etti. Plaketlerin dağıtılmasının ardından tüm futbolcu ve teknik adamlarla toplu fotoğraf çekildi. Başkan Arslan, Çiğli takımlarının sporda başarılı işlere imza atmasından dolayı yaşadıkları mutluluğu dile getirdi.
 
Gençlere sahip çıkılıyor
Gösterdikleri bu üstün başarıdan dolayı gençleri tebrik eden ve geleceğin gençlere yapılan yatırımlarla anlam kazanacağının önemine dikkat çeken Başkan Arslan, “Siz gençler bizim umudumuzsunuz. Başarı için gösterdiğiniz azminiz hiç tükenmesin. Başarılarınızın ve şampiyonluklarınızın daimi olmasını diliyorum ve bütün içtenliğimle sizleri kutluyorum. Daha seçim çalışmaları döneminde bile amatör spor kulüplerimizle toplantılar yaptık. Ve seçildikten sonra da bu toplantıları yapacağımıza söz verdik, siz gençlere sahip çıkacağımızı belirttik. Çünkü gençlerimizin birtakım yanlışlara bulaşmalarını istemedik. Bir amaç uğruna onları doğru yaşamaya, doğru şeyler yapmaya zorlayan sportif faaliyetleri her zaman destekliyoruz. Çabanızı bir kez daha takdir ediyor, bundan sonraki süreçte de yanınızda olmaya devam edeceğimizi belirtmek istiyorum” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Audi Vosmer farkıyla Bornova’da

Gaziemir’de temizlik devrimi

Geleneği bozun, oy verin

Dönüşümü yerinde yapacağız

Sertel’den Bakan’a destek

Kapı kapı akşam mesaisi

Arşiv