İTK’da bilim ve sanat şenliği

  • 0
  • 535
Yazı Boyutu:

İTK’lıöğrencilerin bir yıl boyunca hazırladıkları, anaokullarından lise son sınıfakadar tüm öğrencilerin katıldığı ve aynı zamanda 11. Anaokulları ResimŞenliği’ne de ev sahipliği yapan İTK Bilim ve Sanat Şenliği’nin ikincisiBahattin Tatış Kampüsü’nde gerçekleştirildi.

Biliminve sanatın önemini vurgulamak ve İTK’lı öğrencileri bu alanlarda desteklemekiçin düzenlenen etkinlikte geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda farklı bilimdallarında hazırlanmış projeler, İTK Uşakizade Köşkü önü ve sergi salonları dadahil olmak üzere tüm  kampüs alanıkullanılarak sunuldu.

TÜBİTAKProjeleri’nin ve matematik, fizik, kimya ve biyoloji performans ödevlerininsunumlarının yapıldığı, kimya bölümünün gösteri deneylerini gerçekleştirdiğişenlikte ayrıca,  İngilizce ve 2. YabancıDil Zümremiz’in hazırladığı çalışmalarını sundular, dans ve müzik ekipleri desergiledikleri performanslar ile beğeni topladılar.

İTKBilim ve Sanat Şenliği’nde, bu yıl aynı zamanda İTK Geleneksel Anaokulları veAnasınıfları Resim Şenliği’nin 11. yaşı da kutlandı. İTK 11. GelenekselAnaokulları ve Anasınıfları Resim Şenliği kapsamında bu yıl, İzmir ili veçevresindeki birçok anaokulundan gönderilen 300’e yakın resmin sergilendi.Resim gönderen anaokullarının ve ana sınıflarının da İTK’ya gelerek keyiflivakit geçirdiği şenlikte;  palyaçolartarafından karşılanan çocuklar, kukla ve resim yaparak keyifli vakitgeçirdiler.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Zeytin Fidanından Bilim Ormanına

Yeşil şehirler için sıfır karbon binalar

Sahnede şarkı, parkurlarda oyun

Kalitesini bir kez daha tescilledi

Genlerimizde ‘iyi eğitim’ var

Deü'nün Kalitesine Bir Tescil de Epdad'dan

Arşiv