İTK’dan bir ilk daha; Gymboree Play&Music Etkinlik Merkezi

  • 0
  • 998
İTK’dan bir ilk daha; Gymboree Play&Music Etkinlik Merkezi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir’in 6farklı semtindeki anaokulları ve Özel Türk Marmaris Anaokulu ile okul öncesieğitime verdiği önemi her defasında ortaya koyan İTK, çocukların ve annelerinözel interaktif programlar ve ekipmanlar ile bir arada vakit geçirebilecekleri,çocukların sosyal, bilişsel, fiziksel yeteneklerini oynayarak geliştirmelerinisağlayan Gymboree Play & Music Etkinlik Merkezi’ni hayata geçirerek okulöncesi eğitim alanında İzmir’de bir ilke daha imza atıyor.

1976 yılındaJoan Barnes tarafından; çocukların kendi yaşlarına uygun oyunları, anneleri ilebirlikte oynayabilmeleri için kurulan ve tüm dünyada 30’dan fazla ülkede 550merkezi ile hizmet veren Gymboree Play & Music Etkinlik Merkezi İzmir’inmodern ve gelişen yeni yerleşim bölgesi Park Yaşam ve Soyak arasında merkezibir noktada bulunan İTK Mavişehir Anaokulu yerleşkesinde  26 Eylül tarihinde açılıyor.

Anaprogramları; oyun, müzik ve sanat aktivitelerinin ağırlıklı işlendiği “GymboreePlay&Learn”, “Gymboree Music” ve “Gymboree Art” derslerinden oluşuyor. Özellikleküçük çocukların oynarken öğrenmesi için tasarlanmış olan ve  farklı yaş seviyelerine uygun olarakhazırlanan programlar ile çocuklar hayal güçlerini, özgüvenlerini ve motorbecerilerini geliştirirken; anneler de çocuklarıyla ömür boyu sürecek bir dostluğuntemelini atıyor. Program ayrıca,  ebeveynlerin çocukların gelişimini anlama ve desteklemesine de olanaksunuyor. Oyun programlarının olduğu sınıflardan müzik sınıflarına; sanatsınıflarından spor sınıflarına; müzik, sanat ve oyun programlarını kapsayanaile sınıflarından3-5 yaş ebeveynsiz yarım gün gerçekleştirilen programlara kadar geniş biryelpazede eğitim verecek olan Gymboree Play & Music Etkinlik Merkezi’nde veİTK Anaokullarında  hafta sonları 1-6 yaşgrubu çocuklara yönelik temalı doğum günü partileri yapılıyor.

Gymboree’nin550 merkezinde uygulanan eğitim standardının aynısının uygulanacağı ve aynıekipmanların kullanılacağı merkezin açılışına İTK’lı yöneticiler, idareciler veöğretmenler, veliler ve protokol de katılacak. Gymboree Play & MusicEtkinlik Merkezi’nin açılışında yöneticiler, eğitmenler ve velilerbirbirleriyle tanışırken; çocuklar için farklı aktiviteler de düzenlenecek.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Zeytin Fidanından Bilim Ormanına

Yeşil şehirler için sıfır karbon binalar

Sahnede şarkı, parkurlarda oyun

Kalitesini bir kez daha tescilledi

Genlerimizde ‘iyi eğitim’ var

Deü'nün Kalitesine Bir Tescil de Epdad'dan

Arşiv