İZFAŞ, Ayakkabı Kış Fuarı’na hazırlanıyor

  • 0
  • 572
Yazı Boyutu:

İZFAŞ, düzenlediği fuarlar ile kentimiz, bölgemiz,ülkemiz ve hedef ülkelerin ayakkabı sektörlerine hizmet etme misyonunusürdürüyor.

Ayakkabı sektöründeki yenilikleri vegelecek sezon trendini bir arada görme olanağı sunan ve kurulan ticaribağlantılarla sektöre büyük ivme kazandıran Ayakkabı Kış 2014 - İzmir Ayakkabı,Çanta ve Aksesuarları Fuarı 36’ncı kez gerçekleştirilecek.

Yaklaşık 15 bin metrekarelik alanda düzenlenecek olanfuarda, gerçekleştirdiği yüzde 40’lık üretimle Türkiye ayakkabı sektörününmerkezi konumunda olan İzmir’in yanısıra Türkiye’nin pekçok bölgesindenkatılımcı yer alacak.

Uzun süredir düzenlenen Ayakkabı Fuarı’nın İzmir’inüretim dokusuyla buluşan bir fuar olduğuna dikkat çeken İZFAŞ Genel MüdürüMehmet Şakir Örs; Ayakkabı Fuarı’nı sadece İzmir’in, Ege’nin değil tümAnadolu’nun temsilcisi yapmak ve bir Türkiye fuarı haline getirmekistediklerini söyledi.

Örs sözlerine şöyle devam etti: “Türk Ayakkabı sektörünün gelişmesine destek olduğumuzinancıyla; sektörün kalbinin attığı kentte Ayakkabı Fuarı’nı 36’ncı kezorganize etmenin gururunu ve heyecanını yaşıyoruz. İZFAŞ olarak, Ayakkabı Kış2014 – İzmir Ayakkabı, Çanta ve Aksesuarları Fuarı’nda sektörün öncüisimleriyle birarada olmaktan ve Türkiye’nin en önemli küçük ve orta boyişletme kollarından birine katkı koymaktan mutluluk duyuyoruz.

Organizasyonumuzun, sektöre ihtiyaç duyduğu “etkilitanıtım” olanağını sağlarken,  ülkemizde ve tüm dünyada yeni hedefpazarlar yaratılmasının yolunu açacağını umut ediyoruz.” 

Fuarda bu yıl da, sektörün hedef pazarları arasındayer alan Orta Doğu ülkelerine yönelik ziyaretçi çalışmasına ağırlık veriliyor. Alım heyetlerinin konaklamagiderleri İZFAŞ tarafından karşılanıyor.

Ayakkabı sektörüne tanıtım ve iş bağlantısı kurmaolanağı sunan fuar, Türk ayakkabı üreticilerini yeni yurtdışı pazarlarlabuluştururken, gelecek sezonun ayakkabı modasına yön verecek.

Ayakkabı Kış Fuarı, İzmir UluslararasıFuar Alanı’nda düzenlenecek. Dört gün sürecek fuarda,  2 no’lu holdekadın-erkek ayakkabısı, 3 no’lu holde çocuk ayakkabısı ve yan sanayi ürünlerisergilenecek.

Vitrinlerden önce 2014 Sonbahar / 2015 Kış modellerinin sergileneceği AyakkabıKış  Fuarı’nda, erkek-kadın, çocuk ve spor ayakkabı, bot modelleri, çizme üreticileri ile çanta, bavul, cüzdan ve kemer tasarımlarıyer alacak.

Yerlikatılımcıların 50 m2 ye kadar T.C. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleriGeliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) desteği alabileceğifuarda, İzmir Ticaret Odası (İZTO) tarafından fuara katılan üyelerine 9 m2ücret desteği olacak.

Sadece profesyonel ziyaretçiye açık olarak düzenlenenAyakkabı Kış – Ayakkabı, Çanta ve Aksesuarları Fuarı 10:00 – 19:00 satleriarasında ziyaret edilebilir.

İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Tic.A.Ş. (İZFAŞ),Yaz ve Kış olmak üzere yılda iki kez düzenlediği İzmirAyakkabı, Çanta ve Aksesuarları Fuarlarını, İzmir Ayakkabıcılar Odası, EgeAyakkabı Sanayicileri Derneği (EGEAYSAD), Ankara AyakkabıcılarOdası ve sektör temsilcilerinin destekleri ile organize ediyor.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Tarım Fuarındaki hedefler katlandı

Marble İzmir 29’uncu kez açıldı

Tarım fuarı üreticinin ayağına gidiyor

Optic World İzmir Fuarı kapılarını açtı

İzmir’in “gözü” bu fuarda olacak

Kapılarını rekorla kapattı

Arşiv