İzmir İş Dünya’sında Rekabet Körfeze Taşınıyor…

  • 0
  • 522
İzmir İş Dünya’sında Rekabet Körfeze Taşınıyor…
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Dünyanın 76 ülkesinde gerçekleştirilen, Türkiye’nin en büyük kurumlar arası etkinliği “Dragon Festivali”nin İzmir Etabı 16 – 17 Mayıs tarihlerinde İzmir Bostanlı Sahili’nde gerçekleşiyor. İzmir’de 5. yılına giren festival; kürek yarışlarının yanı sıra, çeşitli yarışmalar, aktiviteler ve hediyelerle katılımcılarına keyifli dakikalar geçiriyor. Eğlencenin bir an olsun ara vermediği festivalde, sektörünün lider ve öncü kurumları 2 gün süren festival boyunca davetli katılımcı ve ziyaretçilere kendi ürün ve hizmetlerini tanıtıyor, çeşitli ikramlarda bulunuyor.

DRAGON BOT SPORU ENGEL TANIMIYOR
Dragon Festivali Türkiye, her yıl farklı şirketlerin üstlendiği, çeşitli sosyal sorumluluk projelerine ev sahipliği yapıyor. Dragon Bot Sporu engel tanımıyor. Birçok engelli vatandaşımızın rahatlıkla katılabildiği Dragon Festivali, bu kapsamda sosyal sorumluluk projelerinin hayata geçirildiği gönüllü bir platform olma özelliği taşıyor.
Festival kapsamında su üzerinde, yüzlerce firmanın katılımı ile dragon bot yarışları düzenlenirken, kara kısmında ise katılımcıların hoşça vakit geçirebilmeleri için birbirinden etkileyici showlar, dans gösterileri, ritim atölyeleri, ünlü DJ’lerin canlı performansları, çeşitli müşteri aktiviteleri organize ediliyor.
 
IDBF KUPASI SAHİBİNİ BULUYOR
International Dragon Boat Federation(IDBF) takviminde yer alan festivalin İzmir Etabı’nda, ilk günkü yarışların ardından Kupa Yarışı ile IDBF Şampiyonu belirleniyor. İlk günün en iyi derecelerinin IDBF Kupası için mücadele edeceği yarışlarda şampiyonluğu elde eden ekip; Barcelona, Prag, Dubai, Roma, Budapeşte, Şangay’ın yer aldığı şehirlerin birinde yarışma hakkı kazanıyor.
 
ÖDÜLLER KURUMLARINI BULUYOR
Madalya ve Kupa’da büyük bir rekabetin yaşandığı festivalde, ilk günkü yarış derecelerine göre Sport ve Fun Kategorilerine ayrılacak olan kurumlar, ikinci gün kategorilerinde derece almak için kürek çekiyorlar.
En İyi Forma Tasarımına Sahip Takım Ödülü, En Sempatik Takım Ödülü, En Enerjik Takım Ödülü, En İyi Sosyal Mesaj Ödülü, En İyi Marka Ödülü’nün yanı sıra Kostüm Yarışması da festivalin en ilgi çekici ve iddialı yarışmaları arasında yer alıyor.
Yaratıcılıkta sınır tanımayan ekiplerin buluştuğu İzmir Davulcu Kostüm Yarışması, katılımcılara görsel bir şölen sunuyor. Çılgın fikirlerin üretildiği yarışmada ekipler davulcularına tasarladıkları kostümle en ilginç birincilik için sahnede yer alıyor.
 
İZMİR’İN ÖNDE GELEN FİRMALARI DRAGON FESTİVALİ’NDE
Sektöründe lider firmaların bir araya geldiği festivalde, kurumlar birbirinden ilginç yarışmalar, yaratıcı fikirler, kostümler ile festivalin renkleri arasında ön plana çıkıyor. İzmir’de 5. yılına girilen festivale yoğun ilgi gösteren kurumlar, her geçen gün Dragon Ailesi’ni büyütmeye devam ediyor.
Bugüne kadar ki Dragon Festivali İzmir Etabı’na; İzmir’in ve bölgenin önde gelen  firmaları katılıyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

Arşiv