Kent Ailesi’ne 8 yeni hekim katıldı

  • 0
  • 1.324
Kent Ailesi’ne 8 yeni hekim katıldı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Kent Alsancak Tıp Merkezi’nin hekim kadrosuna 8 yeni isim daha katıldı. Kent’in  akademisyen hekim kadrosuna son katılan isim Anestezi ve Algoloji Uzmanı Prof. Dr. İbrahim Yegül olurken, Ağrı Merkezi’nde hasta kabul etmeye başladı.

Nisan 2008’den itibaren 26  branşta verilen poliklinik hizmetleriyle tercih edilen sağlık kurumu olan Kent Alsancak Tıp Merkezi, günü birlik ameliyatların yapıldığı bir gündüz hastanesi kimliğini kazanırken, hekim kadrosu yeni isimlerle güçlendi. Kurulan Ağrı Merkezi’nin başına bu alandaki bilimsel çalışmalarıyla da tanınan Prof. Dr. İbrahim Yegül geldi. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Meltem Erturaç, Dermatoloji Uzmanı Dr. Hacer Önvural, Göz Hastalıkları Uzmanları Dr. Fuat Bozkurt ve Dr. İsmail kardeşler, Kadın hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Meltem Yünten, Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Dr. Haluk Mıdoğlu, Dahiliye Uzmanı Dr. İnci Okan, Kent ailesine katılan yeni isimler oldu.

Başhekim Uzm. Dr. Tayfun Çağlayan, her geçen gün daha da güçlenen hekim kadrosuyla hizmet vermeyi sürdürdüklerini belirterek, “Ağrı merkezimiz, çok önemli bir ihtiyaca yanıt veriyor, Kadın Doğum, dahiliye, dermatoloji, göz hastalıkları poliklinik hizmetlerimiz Kent Ailesi’ne yeni katılan arkadaşlarımızla daha da güçlendi” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Karın ağrısıyla gitti, yumurtalığında tümör ortaya çıktı

Geçmeyen alerjiye endoskopik çözüm

Mamografi Eşliğinde Biyopsi

Duygusal travma, ‘Kırık Kalp Sendromu’na neden olabilir!

63 yaşında yeni nefesine kavuştu!

Parkinson’ hastalarının tedavisi tek bir merkezde!

Arşiv