Kılıçdaroğlu'ndan akademisyenlere teşekkür mektubu

  • 0
  • 1.233
Kılıçdaroğlu'ndan akademisyenlere teşekkür mektubu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu 20 Aralık'ta, İzmir’de “Demokrasi Kalkınma ve Toplumsal Barış Arayışı Çalıştayı” nda buluştuğu Akademisyenlere katkıları nedeniyle mektup gönderip teşekkür etti.

Kaya Termalde yapılan toplantı, yaklaşık 4 saat sürmüş toplantıyı 9 Eylül Üniversitesi Sosyoloji Bölümü Başkanı Prof. Dr. Özkan Yıldız, organize etmiş, çalıştayın modetörlüğünü de üstlenmişti.

Toplantıya, alanında  uzman Türkiye'nin farklı üniversitelerinden akademisyenler bilim insanları katılmış görüşlerini paylaşmıştı.
Çalıştaya katılan görüşlerini sunan 30 Akademisyene mektup gönderen CHP lideri Kılıçdaroğlu: “mektubunda, sizlerle verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Değerli görüş, ve birikimlerinizi bizimle paylaştığınız için çok  teşekkür ediyorum”dedi.
Kılıçdaroğlu imzalı mektup özetle şöyle : Türkiye'nin refahı, insanımızın mutluluğu için Cumhuriyet Halk Partisi olarak biz, ekonomiden sağlığa, eğitimden sosyal politikaya kadar her alanda, önemli projeler üzerinde çalışıyoruz. Bu projenin halka anlatılması ve hayata geçirilmesinde sizlerin desteğini ve katkısını çok önemsiyorum.

Katkılarınızı her zaman bekliyor, en yakın zamanda yeniden ve daha uzun süreli bir toplantıda buluşmak en büyük isteğim. Sağlık, başarı ve esenlik dolu bir yeni yıl diliyor, selam ve saygılar sunuyorum.
 
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Audi Vosmer farkıyla Bornova’da

Gaziemir’de temizlik devrimi

Geleneği bozun, oy verin

Dönüşümü yerinde yapacağız

Sertel’den Bakan’a destek

Kapı kapı akşam mesaisi

Arşiv