Kuzeyin Oğlu’na 50 bin kişilik koro

  • 0
  • 537
Kuzeyin Oğlu’na 50 bin kişilik koro
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Buca Belediyesi, 19 Mayıs’ta muhteşem bir kutlamaya ev sahipliği yaptı.
Buca Belediyesi tarafından düzenlenen konserde Karadeniz’in güçlü sesi ‘Kuzeyin Oğlu’ Volkan Konak sahne aldı. Konak’ın birbirinden güzel şarkılarına konsere katılan 50 bin kişi hep bir ağızdan eşlik etti. Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’nın ev sahipliğinde gerçekleşen konserde, ellerinde Türk Bayrakları ile alanı tıklım tıklım dolduran izleyiciler, Volkan Konak’ın muhteşem şarkıları eşliğinde 19 Mayıs coşkusunu doyasıya yaşadı.
Buca Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında gerçekleştirdiği Volkan Konak konserine, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina ile CHP İl Başkanı Bedri Serter, CHP İzmir Milletvekili adayları Musa Çam, Murat Bakan, Sevda Erdan Kılıç, CHP Buca İlçe Başkanı Bektaş Gül, DİSK Ege Bölge Temsilcisi Memiş Sarı ve 50 bin İzmirli katıldı. 19 Mayıs coşkusunu binlerce İzmirli ile birlikte yaşayan Başkan Piriştina, İl Başkanı Serter ve milletvekili adayları, konser boyunca Konak’a tüm şarkılarında eşlik etti.

MEYDANI AYDINLATTILAR
Volkan Konak’ın sevilen şarkıları eşliğinde zaman zaman duygusal anlar yaşayan zamanda zaman da doyasıya eğlenen binlerce kişi, unutulmaz bir gece yaşadı. Konser boyunca, Konak’ın tüm şarkılarına eşlik eden izleyiciler, ‘Yiğidim Aslanım’ adlı şarkısında ise meydanı, telefon ışıkları ile aydınlattı. Şarkı aralarında hayranları ile sohbet eden Konak, yaşadığı acı tatlı anıları anlatarak, binlerce kişiye neşeli dakikalar yaşattı.
Yaklaşık iki saat süren konserin sonunda sahneye, gecenin mimarı Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’yı davet eden Volkan Konak, Piriştina ile birlikte izleyicilerin bayramını kutladı. 
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çiçek Festivali 25. Kez Kapılarını Açtı

Cumhuriyet tarihinin en önemli kırılma noktalarından biridir

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi

Şarkılı mesaj

Küçük başkan Ali Dönmez

Çocuk başkanlardan anlamlı mesaj

Arşiv