Renaissance Izmir Hotel’de Sevgililer Günü

  • 0
  • 951
Yazı Boyutu:

Dünyaca ünlüMarriott International’ın ‘’lifestyle’’ markası Renaissance Izmir Hotel,‘’Hayatınızın renkleri canlasın’’ sloganıyla bu Sevgililer Günü’nde büyülü veunutulmaz anlar yaşamak isteyen çiftler için romantik bir program hazırladı. 14 Şubat Cumaveya 15 Şubat Cumartesi akşamı Renaissance Izmir Hotel’e gelecek olan çiftlerotelin çatı katında bulunan körfez manzaralı Skyfire Restaurant & Bar’da,özel Renaissance kokteyli ile karşılanacaklar ve ardından, Baş Aşcı JoachimRoesler  tarafından hazırlanan SevgililerGünü’ne özel aşk kokan menünün tadına bakacaklar. Menüde ev yapımı ravioliden‘’love cake’’e çok özel lezzetler var.

Saatler23:00’ü gösterdiğinde ise canlı DJ performansı geceyi hareketlendirecek. 
SkyfireRestaurant & Bar’da bu romantik geceyi baş başa geçirmek, özel menü ve birşişe şarap ile birlikte iki kişi KDV dahil 238 TL.

Ayrıca yılınen romantik gününü daha uzun yaşamak ve gecenin büyüsünü devam ettirmek isteyençiftleri özel konaklama paketleri bekliyor.
RenaissanceIzmir Hotel’in eski İzmir fotoğrafları bulunan yatak başlarından, özel kurnalıbanyosuna kadar, zevkle dizayn edilmiş odalarında sevgilinizle geçireceğinizdakikalar unutulmaz olacak.

14 Şubat veya15 Şubat akşamı Skyfire Restaurant & Bar’da akşam yemeği, Deluxe odada ikikişi konaklama ve açık büfe kahvaltı KDV dahil 477 TL.Tel:+90 232497 77 77
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çiçek Festivali 25. Kez Kapılarını Açtı

Cumhuriyet tarihinin en önemli kırılma noktalarından biridir

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi

Şarkılı mesaj

Küçük başkan Ali Dönmez

Çocuk başkanlardan anlamlı mesaj

Arşiv