TRAVEL TURKEY İZMİR'in Partner ülkesi Mısır

  • 0
  • 939
Yazı Boyutu:

TRAVEL TURKEY İZMİR, 2014 turizm sezonunun başladığı yer olacak. 05-08 Aralık 2013 tarihlerindegerçekleştirilecek TRAVEL TURKEY İZMİR – 7’inci Turizm Fuar ve Konferansı’nı,İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Tic. A.Ş. (İZFAŞ)Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) ve Hannover Fairs TurkeyFuarcılık A.Ş. birlikte gerçekleştiriyor.

İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nın tüm hollerindebirden düzenlenecek fuarın partner ülkesi Mısır, partner ili ise Çanakkaleolacak. 20’ye yakın ülkeden, 60’dan fazla ilden, 850’yi aşkın firmanınkatılacağı fuarı, yurtdışından Türkiye’ye turist getirecek turizm acentesitemsilcileri özel davetli olarak ziyaret edecek. 

Partner Ülke Mısır ile gerek Türkiye gerekse fuara katılan diğer ülkeler arasında sonderece verimli turizm anlaşmaları gerçekleştirilmesi bekleniyor.

Fuara yaklaşık 1000 m2 alanda katılacakolan Partner İl Çanakkale ise fuara renk katarken, dünyanın dört biryanından gelmiş konuklara kendisini tanıtma olanağı bulacak.

Fuarla birlikte gerçekleşecek konferans programı iseturizm sektörünün yeni yol haritasının çizileceği oturum başlıklarıyla dikkatçekecek. Konferans, Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamaları Birliği (ETİK)tarafından organize edilecek.

TRAVEL TURKEY İZMİR, İzmirBüyükşehir Belediyesi ve İzmirTicaret Odası (İZTO), T.C. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme veDestekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) destekleriyle T.C. Kültür veTurizm Bakanlığı himayesinde düzenleniyor.

TRAVEL TURKEY İZMİR’inönceki yılki partner ülkesi Karadağ, ili ise Kastamonu idi.  2012’degerçekleşen fuara 778 firma katılmış; 47 ülkeden, sektöre yön veren turizmprofesyonelleri, İzmir’e gelerek temaslarda bulunmuştu. Fuarı 25 bin 915 kişiziyaret etmişti.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Tarım Fuarındaki hedefler katlandı

Marble İzmir 29’uncu kez açıldı

Tarım fuarı üreticinin ayağına gidiyor

Optic World İzmir Fuarı kapılarını açtı

İzmir’in “gözü” bu fuarda olacak

Kapılarını rekorla kapattı

Arşiv