Turizmcilerin büyük buluşması 5 Aralık'ta başlıyor

  • 0
  • 856
Yazı Boyutu:

İzmir, turizmcilerin büyük buluşmasına hazırlanıyor. 5 – 8 Aralık2013 tarihleri arasında düzenlenecek olan TRAVEL TURKEY İZMİR – 7’nci TurizmFuar & Konferansı turizm profesyonellerini İzmir’debuluşturacak. Organizasyonun konferans ayağı ise sektör temsilcilerini İzmir’debiraraya getirecek.

İzmirFuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Tic. A.Ş. (İZFAŞ) TürkiyeSeyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) ve Hannover Fairs TurkeyFuarcılık A.Ş. işbirliğiyle İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda organize edilecekfuarda, 20’ye yakınülkeden, 60’dan fazla ilden, 850’yi aşkın firma yer alacak.

2014sezonuna ilişkin bağlantıların kurulacağı TRAVEL TURKEY İZMİR – 7’nci TurizmFuar & Konferansı’na Çanakkale partner il, Mısır partner ülke olarak katılıyor.

Özellikleuluslararası ziyaretçilerin büyük ilgi göstermesi beklenen TRAVEL TURKEYİZMİR’de, Türkiye’nin turizm zenginlikleri, farklı destinasyonları yerli veyabancı turizm yatırımcılarına, acentalara, satın alıcılara ve tatil planıyapan son tüketicilere tanıtılacak. Fuar her yıl olduğu gibi bu yıl da çevreülkelerden çok sayıda satın alıcıya ev sahipliği yapacak.

TRAVELTURKEY İZMİR, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İzmir Ticaret Odası (İZTO),T.C.Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB)destekleriyle T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesindedüzenleniyor.

TRAVELTURKEY İZMİR 2013’de Türk Hava Yolları havayolu sponsorları, Fuar Anemon Hotelskonaklama ana sponsoru, Hürriyet Gazetesi basın sponsoru, PowerGroup radyoiletişim sponsoru, World Travel Channel ve Karadeniz Tv medya sponsoru,Eskişehir 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti açılış töreni sponsoru olarak yeralacak.

TÜRK TURİZMİ İZMİR’DE TARTIŞILACAK
TRAVELTURKEY İZMİR FUAR ve KONFERANSI, yerli ve yabancı turizm profesyonellerini İzmir’debiraraya getirecek. Fuarlabirlikte gerçekleşecek konferans, Ege Turistik İşletmeler ve KonaklamalarıBirliği (ETİK) tarafından organize ediliyor.

2013 yılıTürkiye turizminin değerlendirileceği ve 2014 yılı beklentilerinin konuşulacağıkonferans, 5 Aralık 2013 Perşembe tarihinde düzenlenecek. Konferans,İzmir Uluslararası Fuar alanı 1/B no’lu holde gerçekleştirilecek.

Kültür ve TurizmBakanlığı Tanıtma Genel Müdürü İrfan ÖNAL, TÜROFED Başkanı OsmanAYIK, Diana Travel Burak TONBUL, Sun Express Genel Müdür Yardımcısı HacıSAY, Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete VARDAR, FTI Meeting PointTurkey CEO Ahmet PANDIR, MEDİASA Media Group Yönetim Kurulu Başkanı DemetSABANCI ÇETİNDOĞAN’nın katılımlarıyla gerçekleşecek konferans da, “2013 Türkiye Turizmi Değerlendirmesive 2014 Turizm Beklentileri Turizm Zirvesi” konusu tartışılacak.

6 Aralık2013 Cuma tarihindesadece tur operatörleri, seyahat acentaları ve basın mensuplarına açık olarakorganize edilecek Selanik, Hırvatistan ve Yunanistan sunumlarıise dikkat çekecek.

Bu yılBosna Hersek, Karadağ, Sırbistan ve Balkanlar’da çeşitli otel, turistik tesislerin kapsamlı tanıtım ve turizm olanakları sunumları da olacak.

Ayrıca DevimTurizm Balkanlar Destinasyonu tarafından düzenlenecek tanıtım &kokteylorganizasyona renk katacak. TRAVELTURKEY İZMİR FUAR & KONFERANS PROGRAMI
05 Aralık 2013 Perşembe1B - KonferansSalonu  
İzmir Uluslararası Fuar Alanı

2013 TÜRKİYE TURİZMİ DEĞERLENDİRMESİ VE 2014 TURİZM BEKLENTİLERİ TURİZMZİRVESİ
15:00 Dinleti  15:30 – 17:30  Konferans         
Moderatör- Ayça DiKMEN  İrfan ÖNAL
Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma GenelMüdürü
Osman AYIKTÜROFED Başkanı
BurakTONBUL
Diana Travel
Hacı SAY
Sun Express Genel Müdür Yardımcısı
Mete VARDARJolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı
Ahmet PANDIR
FTI Meeting Point Turkey CEO
Demet SABANCI ÇETİNDOĞANMEDİASA Media Group Yönetim Kurulu Başkanı

Sunumlar
 
06 Aralık 2013 Cuma
1 no’lu hol - Üst Kat Küçük Salon                                                                                                        
İzmir Uluslararası Fuar Alanı
13:00-14:00 Selanik Tanıtımı                       
Yunanistan’ın Cazip Destinasyonu-
2014 Yılı Avrupa Gençlik Başkenti

SelanikOtelciler Birliği15:00-16:00  Terra Magica –Istria Pula'nın Kültür ve Mirası  Sanja Cinkopan Korotaj / Pula Turizm Ofis DirektörüDarko Komšo  /  Istria Arkeoloji Müzesi Direktörü
14:00-15:00
  Drama Otelciler Birliği
16:00-18:00
 Yunan Turizm Destinasyonları ve Yunan Otelleri Tanıtımı                      
Respond On Demand - Top PeakHotels(TanıtımSadece Tur Operatörleri, Seyahat Acentaları ve Basın Mensuplarına açıktır) 
06 Aralık 2013 Cuma
1 no’lu hol - Üst Kat Büyük Salon                                                                                                              
İzmir Uluslararası Fuar Alanı
10.00-14.00 Devim Turizm Balkanlar Destinasyonu Tanıtım & Kokteyli BosnaHersek Ülke, Tesis ve Turizm Çeşitliliği Hakkında BilgilendirmeKaradağve Turizm İmkanları Konularında BilgilendirmeSırbistanve Turizm İmkanları Konularında BilgilendirmeBalkanlar’daÇeşitli Otel,  Turistik Tesislerin Tanıtımı
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Tarım Fuarındaki hedefler katlandı

Marble İzmir 29’uncu kez açıldı

Tarım fuarı üreticinin ayağına gidiyor

Optic World İzmir Fuarı kapılarını açtı

İzmir’in “gözü” bu fuarda olacak

Kapılarını rekorla kapattı

Arşiv