Ak Gençlik iyi çalıştı

  • 0
  • 959
Yazı Boyutu:

AK Parti Bayraklı Gençlik Kolları Bayram da da durmadan sahaçalışmalarına devam etti.  Ekrem ÖzgürDuman’ ın Bayraklı İlçe Gençlik Kolları Başkanı olmasıyla tekrardan yenilenengençlik teşkilatı vakit kaybetmeden saha çalışmalarına başladı.

Kurban Bayramındaçocuk giydirme projesi kapsamında komisyon kuran Bayraklı Gençlik Kolları budoğrultu da Kurban Bayramında yardıma muhtaç aileleri ziyaret ederek evdebulunan çocuklara kıyafet hediye etti. Bayramın birinci günü Bayraklı’ da yardıma muhtaç aileleri tektek ziyaret etmeye çalışan Bayraklı Ak Gençlik alınan yeni bayramlıkkıyafetleri çocuklara vererek gönül almaya çalıştı. Programla ilgilideğerlendirmede bulunan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ekrem Özgür Duman asılbayramın çocukları sevindirmek olduğunu ifade ederek :  ‘’ Biz AK Parti Gençlik Kolları Teşkilatıolarak Bayraklı’ da saha çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.  Çocuklara, Gençlere ve ilk kez oy kullanacakkardeşlerimize yönelik projelerimiz var. Bayraklı’ da gençlik olarak yeni birvizyon yaratmaya çalışacağız. Bu noktada çocuklar bizim geleceğimiz. Onlarısevindirmek, onların seslerine kulak vererek sessiz çoğunluğun sesi olmak bizimAK Parti Gençlik Kolları olarak asli görevimiz. Başbakanımızın gençlere açtığıyol ortada. Bizde bu yolda alnımızın akıyla yürümek istiyoruz. ‘’ diye konuştu.
AK Parti Bayraklı Gençlik Kolları saha çalışmalarına her hafta bir yenisiekleyerek devam edecek. Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan İlçe Başkanı AliAslan ise Gençlik teşkilatı ile her zaman gurur duyduğunu ifade ederek ‘’Bayraklı’yı gençlerle birlikte el ele alacağız. Bizim yetişemediğimiz noktalaragençlerimiz koşacak. Bizde bu inanmış gençlik teşkilatına elimizden gelen hertürlü desteği vermeye hazırız. ‘’ diye konuştu.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Audi Vosmer farkıyla Bornova’da

Gaziemir’de temizlik devrimi

Geleneği bozun, oy verin

Dönüşümü yerinde yapacağız

Sertel’den Bakan’a destek

Kapı kapı akşam mesaisi

Arşiv