Bayraklı’da zaferin adı Karabağ

  • 0
  • 1.342
Yazı Boyutu:

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, 2009 yılındaaldığı seçim sonuçlarını yükselterek yeniden Bayraklı Belediye Başkanı oldu.Bayraklı halkının yeniden takdirini kazanmanın mutluluk verici olduğunukaydeden Karabağ, “Bayraklı’da İzmir’de olmayan bir çalışmaya imza attık. Herilçemizde miting gibi esnaf gezileri düzenledik. Yarından itibaren aynı hız vetempoyla çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.   

Başkan Hasan Karabağ zaferin ardından kendisinibekleyen vatandaşlarla bir araya geldi. Karabağ, “Birinci hedefimiz 2009yılındaki oy oranımızı yükseltmekti. Bunu başardık Bayraklı’da İzmir’de olmayanbir çalışmaya imza attık. Bazıları Bayraklı’yı kaybettik dediler. Gerçeklerisandıkta gizleyemediler. Gerçekle yüzleşti İzmir. İzmir’de sonuçları itibarıylaen çok konuşulacak ilçe Bayraklı olacak demiştim. Ev ev dolaşarak başta kadınve gençlik kollarımızla güzel çalışmalara imza attık. Her ilçemizde miting gibiesnaf gezileri düzenledik. Her esnafın elini sıktık. Karşı tarafın moralinibozduk. Morali bozulan seçmen de kayıp korkusuyla hareket eder. Bundan sonrakisüreçte yarından itibaren aynı hızla aynı tempoyla devam ediyoruz” dedi.

Başkan Hasan Karabağ daha sonra mahallelerinde seçimi kazanarakkutlamalara katılan muhtarları halka tanıttı. Emeği geçen eski muhtarlara teşekküreden Karabağ havuzu dolduran vatandaşların tebriklerini kabul etti. Patlatılanhavai fişekleri ve çalan davul-zurna ile şölen yerine dönen kutlamalar geçsaatlere kadar sürdü.     
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Audi Vosmer farkıyla Bornova’da

Gaziemir’de temizlik devrimi

Geleneği bozun, oy verin

Dönüşümü yerinde yapacağız

Sertel’den Bakan’a destek

Kapı kapı akşam mesaisi

Arşiv