Buca'da zafer Piriştina'nın

  • 0
  • 1.530
Yazı Boyutu:

Henüz resmi olarak açıklanmayan sonuçlara göre CHP Buca'da belediye başkanlık seçimini kazanırken, önceki akşam Çevik Bir Meydanı'nda kutlama gerçekleştirildi. Geç saatlere kadar süren kutlamalara  katılan Bucalının yeni Belediye Başkanı Levent Piriştina, "Güveninizi boşa çıkarmayacağız" dedi.

Buca'da genç bir nefes olarak yola çıkan Levent Piriştina, başkanlık yarışında ipi göğüsledi. En yakın rakibi AK Parti'li Cemil Şeboy'a ortalama 7-8 puanlık bir fark atan genç başkan adayı, sevincini Çevik Bir Meydanı'nda toplanan hemşerileri ile paylaştı. Bir değişiklik olmaması halinde mazbatasını ve başkanlık koltuğunu partilisi eski başkan Ercan Tatı'dan Perşembe ya da Cuma günü devralması beklenen Piriştina, güven veren açıklamalarda bulundu. "Bir kez daha Buca, ne kadar dürüst, ne kadar namuslu olduğunu göstermiştir. Örgütüm ve tüm yol arkadaşlarım adına sizlere teşekkür
ediyor, güveninizi boşa çıkarmayacağımızı bilmenizi istiyorum" diye konuştu. Piriştina sözlerini şöyle sürdürdü: "Geride kalan seçimde gereken dersi Buca'dan, İzmir'e, İzmir'den tüm Türkiye'ye verdiniz.  Yüzümüzü kara çıkarmadınız. Biz de bizi destekleyenlerin yüzünü kara çıkarmayacağız. Size söz veriyoruz. Üzerimize yüklediğiniz sorumluluğun farkındayız ve öyle olacağız. Sorumluluk bizimdir."

Ceket mesajı

Piriştina, konuşması sırasında "Ceketimi koysam kazanırım" şeklinde sözler sarfettiğini belirterek eleştirdiği rakibi Cemil Şeboy'a sahneden ceketli gönderme yaptı. Konuşması sırasında "Ceketle ilgili bazı sözler söyleyenlere sizler en güzel cevabı verdiniz" diyerek ceketini çıkartıp kürsünün ön
sırasında bekleyen hemşerilerine verdi. GGenç Başkan Adayı, "Biz ceketimizle geldik, ceketimizle gideriz. Halktan başka kimseden de talimat almayız" şeklinde konuştu. Çevik Bir Meydanı'ndaki kutlamalar, gece 01.30'a kadar sürdü. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Audi Vosmer farkıyla Bornova’da

Gaziemir’de temizlik devrimi

Geleneği bozun, oy verin

Dönüşümü yerinde yapacağız

Sertel’den Bakan’a destek

Kapı kapı akşam mesaisi

Arşiv