Buca’yı AK Belediyecilik ile buluşturacağız

  • 0
  • 601
Yazı Boyutu:

AK Parti Buca Belediye Başkan Aday Adayı Ekonomist Adnan Öztekin, ‘2014 Yerelseçimlerinde birlik ve dayanışma ile Buca Belediye Başkanlığını kazanıp Buca’yıyeniden AK Parti belediyeciliği ile buluşturmak en büyük hedefimizdir’ dedi.
 
Esnaf ve Vatandaşlarla Bayramlaştı

AK Parti’denBuca Belediye Başkan adaylığına talip olan ve resmi adaylık müracaatını KurbanBayramı sonrasında yapacağını açıklayan Ekonomist Adnan Öztekin yerel seçimçalışmalarına Buca ilçesinin en önemli arterlerinden biri olan Menderes Caddesiesnafını ziyaret ederek devam etti. Esnafı ziyaret ederek Kurban Bayramınıkutlayan ve onların sorunlarını dinleyip, çalışmaları ile ilgili bilgi alışverişiyapan Ekonomist Adnan Öztekin kamuoyuyla paylaştığı 60 ayda 120 projede yeralan ve esnafın sorunlarını çözmek için yapmayı planladığı çalışmalar hakkındada bilgiler verdi.

Bütün Proje ve Çalışmalarımızın Özündeİnsan Odaklı Hizmet Anlayışı Olacak
Esnaftarafından oldukça sıcak ve samimi bir şekilde karşılanmasının kendisini çokmutlu ettiğini ifade eden Ak Parti’li Öztekin, ‘Allah’a yaklaşmak” anlamınagelen Kurban ibadetini gerçekleştirdiğimiz Mübarek Kurban Bayramı vesilesiyleilçe esnafımızı ziyaret ederek onlarla bayramlaştık. Ziyaret ettiğimiz vebayramını kutladığımız tüm hemşerilerimizde, esnafımızda Ak Belediyeciliğekavuşmaya duyulan heyecanı görmek, onlardan İzmir’deki belediyecilikhizmetlerinde de geri kalmışlığa son vermenin tek çaresinin tüm İzmir’in AKParti deneyimine kavuşması gerektiğini duymak bizleri oldukça onurlandırdı.Bizde açıkça ifade ediyoruz ki; Allahın izniyle Genel Merkezimizin teveccühüile aday gösterilirsek Bucalı hemşerilerimizin desteğini alacağımıza ve de 2014Mart ayında yapılacak seçimlerde Bucamıza Ak Belediyeciliğe yenidenkavuşturacağımıza inancımız tamdır. Göreve geldiğimizde en öncelikli işimiz AkBelediyecilik anlayışıyla Buca ilçesinin kayıp yıllarını telafi etmekolacaktır. AK Parti Belediyeciliği Buca’da değişimin ve dönüşümün öncüsüolacaktır. Çünkü bizim bütün proje ve çalışmalarımızın özünde insan odaklıhizmet anlayışı olacaktır. Hizmetin odağında insan olan anlayışımızla Bucamızıhem AK belediyecilikle buluşturacağız, hem de eğitimden sağlığa, turizmdenspora, alt yapıya kadar birçok alanda hazırladığımız projelerle Buca’dadeğişimin en güzel şekilde yaşanmasını sağlayacağız. Göreve geldiğimiz ilkgünden itibaren hizmet kalitemizi daha da artırarak 7’den 77’ye herkesimehitap edecek projeleri gerçekleştireceğiz. Hedefimiz olan 120 projeyi hayatageçirerek farkındalık yaratacak bir AK Belediyeciliği halkımıza, Bucamıza,İzmir’imize sunmaktan gurur duyacağız’ dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Audi Vosmer farkıyla Bornova’da

Gaziemir’de temizlik devrimi

Geleneği bozun, oy verin

Dönüşümü yerinde yapacağız

Sertel’den Bakan’a destek

Kapı kapı akşam mesaisi

Arşiv