CHP İl Başkanı Ali Engin’den Başkan Hasan Arslan’a tebrik

  • 0
  • 742
Yazı Boyutu:

CHPİl Başkanı Ali Engin, il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yaptığı belediyebaşkanları turunda Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’ı da ziyaret ederektebrik etti.  

CumhuriyetHalk Partisi İzmir İl Başkanı Ali Engin, 30 Mart’ta yapılan yerel seçimlerdebelediye başkanı seçilen İnşaat Mühendisi Hasan Arslan’ı, il yönetim kuruluüyeleri ile birlikte ziyaret etti. Engin, Başkan Hasan Arslan’ı seçimlerdegösterdikleri başarılı performanstan dolayı kutladı.  Ziyarette CHP ilyönetim kurulu üyelerinin yası sıra belediye meclis üyeleri de hazır bulundu.

BaşkanHasan Arslan’ı belediye başkanı seçilmesinden dolayı tebrik eden Engin,yıllardır partiye emek veren Arslan’ın, belediye başkanlığında da önemli işlerbaşaracağına inandığını söyledi. Engin, “Yeni dönem hepimize umut ve heyecanverdi. Belediye başkanlarımızın görevlerini en iyi şekilde yapacağınıbiliyorum. Çiğli’de de çok başarılı bir sonuç aldık. Başkan Hasan Arslan başkanbizim çok değer verdiğimiz ve inandığımız bir belediye başkanıdır. Çiğli’de çokiyi işler yapacağını biliyorum” diye konuştu. 

PARTİOLARAK YOKSULUN YANINDAYIZ
İzmir’inbirçok bölgesinde yoksul kesimin yaşadığını ve bu kesime daha fazla ulaşmanınönemini dile getiren Engin, “Partimiz için yoksul kesim, hastalar ve engellilerbüyük önem taşıyor. Yoksul kesime daha fazla ulaşmalıyız. Bunun içinçalışıyoruz” dedi. 

BAŞKANARSLAN; “GÜVENE LAYIK OLACAĞIM”
 Kendisineinanan ve güvenen Çiğli halkına layık hizmetler yapacağını belirten BaşkanHasan Arslan ise,   seçimlerde kendilerini Çiğli halkına çok iyianlattıklarını belirterek,  halkın her kesiminden büyük destek aldıklarınısöyledi.  İzmir’de oy oranını en fazla artıran ilçe olduklarına dikkatçeken Başkan Arslan, “Bize partimizin ve halkımızın inancı devam etsin. Çiğlihalkına layık olmaya çalışacağız. Yoğun bir seçim dönemi geçirdik. Bu süreçtebizlere gösterilen destekten dolayı İl Başkanlığımız Ali Engin nezdinde tümpartimize ve Çiğli halkına çok teşekkür ediyorum. Bu desteğin karşılığını hizmetlerimizien iyi seviyeye getirerek göstereceğiz” ifadelerini kullandı.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Audi Vosmer farkıyla Bornova’da

Gaziemir’de temizlik devrimi

Geleneği bozun, oy verin

Dönüşümü yerinde yapacağız

Sertel’den Bakan’a destek

Kapı kapı akşam mesaisi

Arşiv