Delican’dan Ak Parti 13. kuruluş yıl dönümü mesajı

  • 0
  • 1.449
Delican’dan  Ak Parti 13. kuruluş yıl dönümü mesajı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Türkiye siyasetindeezberleri bozan, siyasetin itibarını geriye getiren ve millet egemenliğiüzerindeki her türlü vesayeti ortadan kaldıran AK Parti, 13. kuruluş yıldönümünü kutluyor. 14 Ağustos 2001’de kurulan AK Parti ile birlikte Türkiyeyeni ve taze bir anlayışa, kararlı, önünü ve geleceğini görebilen bir harekete,onurlu bir mücadeleye, ayakları yere basan, yerli ancak çağdaş bilgilerledonanmış kadrolara, ufuk açıcı, gerçekçi program ve projelere kavuşmuştu. 14Ağustos 2001’de kurulan AK Parti; Türkiye’yi tüm renkliliğiyle, benzerlikleri ve farklılıklarıyla, eşsizzenginlikleriyle, kendi içinde, bölgesinde ve tüm dünyada yeniliğin,kalkınmanın, barışın, huzur ve refahın öncüsü haline getirmiştir. AKParti, bütün Türkiye’yi kucaklayan, ülkenin her karış toprağında var olan birpartidir. AK Parti, 7’den 70’e, büyükten küçüğe, her yaştan, her bölgeden, herşehirden insanlarımızın partisidir. AK Parti, binlerce yıldır aynı coğrafya üzerinde barış, dostluk vekardeşlik içinde birlikte yaşayan, ortak bir kaderi paylaşan, sevinçleri,kederleri, kıvançları ortak olan milletimizin partisidir.

 

2023’TE LİDER ÜLKETÜRKİYE

 

13 yıl önce kurulan AK Parti, 12 yılı aşkın bir sürediriktidardadır. AK Parti ile birlikte Türkiye, her geçen gün daha da büyümüş, güçlenmiş, bölgede ve dünyadakietkinliği daha da artmıştır. Hareketimizin değişmez lideri, Başbakanımız vemilletin iradesiyle seçilmiş ilk Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ınkararlı çalışmaları neticesinde Türkiye artık sıradan bir ülke olarakgörülmüyor. Türkiye, siyasi, ekonomik ve kültürel olarak bölgesel ve küreselgüç matrislerinde hesaba katılması gereken kritik bir aktör haline geldi.Türkiye, hem tarihsel, hem de medeniyetsel kimliği ile barışık bir hale geldi. Türkiye,ekonomik, sosyal ve siyasi açıdan artık pek çok diğer gelişmekte olan ülkehalkları için bir rol model ve zihniyet inşa edici bir fenomen halinegelmiştir. Partimizin kuruluşun 13. yılını kutluyoruz, 2023’te Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100.yıl dönümünde inşallah çok farklı bir Türkiye’yi hep birlikte kuracağız.Terörün olmadığı, yaraların sarıldığı, husumetlerin giderildiği, kardeşliğingüç kazandığı bir Türkiye’de, Yeni Türkiye’de çok güzel eserleri, çok güzelhizmetleri vücuda getireceğiz.

 

ÖZGÜRLÜKLERİN TEMİNATI

 

AK Parti, geleneğin ve geçmişin birikimiyle ülkemizinsorunlarına, dünya gerçekleriyle paralel biçimde, özgün ve kalıcı çözümlersunmayı hedefleyen, topluma hizmet etmeyi esas alan, ideolojik platformlardadeğil, çağdaş demokratik değerler platformunda siyaset yapmayı benimseyen birpartidir. AK Parti, değişimin, kalkınmanın, gelişmenin olduğu gibi siyasetiseviyesi ile demokratik duruşun, milli iradenin, toplumsal katılımın, temel hakve özgürlüklerin de teminatıdır. AK Parti, ülkemizin aydınlık geleceğininteminatıdır.

 

TARİH YAZACAK

 

13 yıldır süren ve daha uzun yıllar sürecek olan Türkiye’nin bu zor ve meşakkatligelecek yolculuğunda en ön saflarda yer alan teşkilatımızın kıymetlimensuplarının gayretleri her türlü takdirin üzerindedir. Gece demeden, gündüzdemeden, inançla, kararlılıkla, aşkla çalışan, Türkiye’nin daha güçlü bir ülkeolması, daha müreffeh bir hale gelmesi için gayret gösteren AK Parti ailesinindeğerli üyelerinin bu çabalarını tarih yazacaktır. Partimizin 13. kuruluş yıldönümü vesilesiyle, işinden ve aşından fedakârlık yaparak teşkilat çalışmasıyapan, AK Parti siyasetini daha geniş kitlelere taşımak, partimizin daha dabüyümesini sağlamak adına gayret gösteren tüm kahramanlara teşekkürü bir borçbiliyorum. AK Parti’nin inanmış yüreklerine, samimi kalplerine ve önce Hakk’ınsonra ise halkın rızasını güderek çalışan tüm sevdalılarına teşekkürü bir borçbiliyorum. Allah, samimi bir kalple çalışarak millete hizmet yolunda yürüyenherkesten razı olsun. AK Parti’yi kurarak tarihe düşülen notlarda bizimde katkımız olmasını sağlayan Genel Başkanımız ve Türkiye CumhuriyetiBaşbakanı, milletin iradesiyle seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Sayın Recep TayyipErdoğan’a minnet ve şükranlarımızı arz ediyorum. AK Parti’nin 13. kuruluş yıldönümünün teşkilatlarımıza ve girdiğimiz her seçimde bize desteğini artırarakdevam ettiren aziz milletimize ve tüm dünyaya hayırlar getirmesini diliyorum.

 


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Audi Vosmer farkıyla Bornova’da

Gaziemir’de temizlik devrimi

Geleneği bozun, oy verin

Dönüşümü yerinde yapacağız

Sertel’den Bakan’a destek

Kapı kapı akşam mesaisi

Arşiv