Denizli İftarını Menderes’te Açtı

  • 0
  • 964
Denizli İftarını Menderes’te Açtı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Menderes Belediyesi’nin düzenlediği iftar organizasyonununkonuğu AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli oldu. Belediye Başkanı BülentSoylu ile birlikte organizasyon alanında vatandaşlarla tek tek ilgilenenDenizli’ye vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi.

Menderes Belediyesi tarafından Gençlik Parkı’nda düzenleneniftar organizasyonu renkli görüntülere sahne oldu. Her gün bin kişiye verileniftar yemeğine AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli de katıldı. GecedeDenizli’ye vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

 
Başkan Soylu büyük şans

İftar organizasyonuna katılan vatandaşlarla tek tekilgilenen Denizli, “ Menderes’te iftarların çok güzel geçtiğini görmek benimutlu etti. Eski Ramazan geleneklerinin burada tüm güzelliği ile yaşatılıyorolması çok güzel. Her akşam binlerce kişinin etkinliğe katılımı ise buradaböyle etkinliklere olan özlemi de gözler önüne seriyor. Belediye başkanımızBülent Soylu’ya bu özlemi sona erdirdiği için teşekkür ediyorum. Menderes içinBülent Soylu’nun büyük bir şans olduğunu düşünüyorum. Başkanımız 5 yıllıkdönemde burada önemli işlere imza atacaktır. İlk günden itibaren ilçesi içingece gündüz demeden çalışıyor. Başkanımız Bülent Soylu ve ekibineçalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

 
Denizli’ye teşekkür etti

Ak Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli’nin iftarakatılmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Menderes Belediye Başkanı BülentSoylu ise, “ Sayın milletvekilimiz İlknur Denizli yoğun programına rağmen bugece bizlerle birlikte oldu. Kendisinin desteği bizim için çok önemli. İnşallahmilletvekillerimizin desteği ile Menderesimizi İzmir’in parlayan yıldızı halinegetireceğiz” dedi.

 


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Audi Vosmer farkıyla Bornova’da

Gaziemir’de temizlik devrimi

Geleneği bozun, oy verin

Dönüşümü yerinde yapacağız

Sertel’den Bakan’a destek

Kapı kapı akşam mesaisi

Arşiv