Dikili’deki zaferin şifresi sevgi ve dayanışmadır

  • 0
  • 1.177
Dikili’deki zaferin şifresi sevgi ve dayanışmadır
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Mustafa Tosun’un %52 ilebelediye başkanlık koltuğuna oturduğu ilçede Cumhurbaşkanlığı seçimindeEkmeleddin İhsanoğlu’na çıkan %74.2’lik rekor oy oranıyla elde edilen başarıCHP’li teşkilatlara örnek oldu.

 

‘Dikili’deki Başarıyı Ülke Genelinde Yaşamak İsterdik’

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin değerlendirme yapan CHPİzmir İl Başkan Yardımcısı Dr. Ülkümen Rodoplu, sorumlusu olduğu Dikiliilçesinde elde edilen örnek başarının temelinde sevgi ve dayanışma olduğunubelirterek, ‘Dikili'de çatı adayımız Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu için örnekbir dayanışma oluştu. Hiçbir küskünlüğe, kişisel kaprise meydan verilmedenbelediye başkanımız Mustafa Tosun’la ilçe teşkilatımız bütünleşerek gezilmedikköy, girilmedik sokak, çalmadık kapı bırakmadı. Tüm Dikililere ulaşılarakadayımız ve amacımız doğru anlatıldı. Bu çalışmaların sonucunda da sandıktançıkan yüzde 74,2’lik oranı sevginin, emeğinin ve dayanışmanın ürünüdür. Bubaşarı da emeği olan tüm arkadaşlarımı gönülden kutluyorum. Keşke aynı başarıyıülke genelinde yaşayabilseydik’ dedi.

 

‘Dikili Teşkilatımız Organize Çalıştı’

 

Dr. Ülkümen Rodoplu, Dikili'de alınan seçimsonuçları  ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmesinin devamında daşu görüşleri dile getirdi:

"Cumhurbaşkanlığı seçimimde Dikili ilçesinde kurulu 109sandıkta 36.481 seçmenden 30.383 kişi oy kullandı. Bu da seçime katılmaoranının yüzde 80 üzerinde olduğunu göstermektedir. Türkiye genelindeki katılımoranının üzerinde bir katılımın olması ve adayımız Sayın İhsanoğlu lehine yüzde74.2'lik oy oranı yakalanmasının en büyük nedeni adayımızın belli olmasındanhemen kısa bir süre sonra belediye başkanımızın, ilçe başkanımızın, ilçeörgütümüzün çalışmaya başlamasıdır. İlçe teşkilatımız ilk olarak, yaz tatiliniDikili'de geçirecek tatilcilerin sandıklara gitmeleri ve oy kullanmaları çalışmayapmış bu amaçla tüm siteler, sahiller, plajlar defalarca dolaşılmış vehazırlanan broşürlerle tanıtım yapılmıştır. İl başkanlığımız tarafından dayapılan ziyaretler, milletvekillerimiz, kadın kollarımız ve  gençlikkollarımız ile birlikte yapılan ortak çalışmalar, Belediye BaşkanımızMustafa Tosun'un halkı kucaklayan çalışmaları bu başarıyı getirmiştir. GenelBaşkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun ziyareti ve alanda halka hitabıda  hem örgüte, hem de Dikililere moral vermiştir. Sonucunda da örnek gösterdiğimizbu başarı ortaya çıkmıştır. Bende Dikili ilçesinden sorumlu CHP İzmir İl BaşkanYardımcısı olarak bu örnek başarıdan dolayı başta belediye başkanımız MustafaTosun, ilçe başkanı İsmail Hakkı Şener ve örgüt üyeleri olmak üzere tümDikili halkına teşekkür ederim."

 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Audi Vosmer farkıyla Bornova’da

Gaziemir’de temizlik devrimi

Geleneği bozun, oy verin

Dönüşümü yerinde yapacağız

Sertel’den Bakan’a destek

Kapı kapı akşam mesaisi

Arşiv