Dikili’yi ne AKP’ye ne de işbirlikçilerine teslim etmeyeceğiz

  • 0
  • 617
Yazı Boyutu:

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) DikiliBelediye Başkan Adayı Mustafa Tosun, 30 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamındagündüz ilçe merkezinde esnaflarla akşam ise mahallelerde ve köylerdevatandaşlarla kucaklaşmaya devam ediyor.  

Gündüz Sanayi Sitesinde Gece KöyZiyaretlerinde Oy İstedi 
CHP Dikili Belediye Başkan adayı MustafaTosun, seçim çalışmaları kapsamında, partisinin meclis üyesi adaylarıyla ilebirlikte esnaf, mahalle, köy ve ev ziyaretleri gerçekleştirdi. Önce Gazi Paşave İsmet Paşa Mahallelerinde ev ziyareti gerçekleştiren ardından da DikiliSanayi Sitesi’ni ziyaret eden Tosun, vatandaşlar ile esnaflarla sohbet ederek,sıkıntılarını dinledi. Tosun, daha sonra Bademler, Yahşibey, Denizköy veMerdivenli köylerindeki vatandaşlarla bir araya gelerek projelerini anlatarakdestek istedi. 

‘Dikili Bizim Yuvamız’
 Köylülerin taleplerini tek tek dinleyenTosun, yaptığı konuşmada, ‘Dikili bizim yuvamız. Köyleri de mahalleleri debizim yuvamız. Ve biz bir aileyiz. Şimdi ilçemizin tüm mahallelerinde,köylerinde seferlik başlatma ve çözme zamanı geldi. Biz, ilçe merkezi köyayrımı yapmadan gecemizi gündüzümüze katarak çalışmayı planlıyoruz. Bizlere,Cumhuriyete sahip çıkacağınıza oyunuzu altı oka yani bizlere vereceğinizeyürekten inanıyorum’ dedi. 

‘Kadroma da Projelerimi de Güveniyorum’
 Adeta miting havasında gerçekleşenBademler Köyü ziyaretinde köy meydanına kurulan platformdan köylülereseslenerek işinin ehli kadroyla yola çıktığını, projelerinin de hazır olduğunu,yapacakları çalışmalarla Dikili’nin yüzünü güldüreceklerini belirten Tosun,açıklamalarını şöyle sürdürdü; 

‘Daha önceki seçimlerde hangi partiye oyvermiş olursanız olsun bu seçimde hepinizin oylarını istiyoruz. Çünkü bizimayrımız da yok gayrımız da, biz Dikili sevdalısıyız. Bu inançla görevegeldiğimizde Dikili'mizi önce insan diyen, toplumcu halkçı sosyal demokratbelediyecilik anlayışı ile yöneteceğiz. Beraberce üreteceğiz, halkçapaylaşacağız. Dikili'mizden ve de tüm köylerimizde; insan odaklı, sağlıklıçevre, çağdaş ve engelsiz bir sosyal yaşam için, şeffaf, katılımcı, demokratik,denetlenebilir bir yönetim anlayışıyla çalışmalar gerçekleştireceğiz. Görev süremizce şeffaf bir yönetimle hesap vermeye her daim hazır olan vehalkından uzak durmayan, kendini Kaf Dağı’nda görmeyen, yola çıktıklarını yoldabulduklarıyla değiştirmeyen bir başkan olacağım. Hiç kimseyi ötekileştirmedenherkesi bir ve eşit gören ayrımcılık yapmadan, hizmet edeceğim. Yetim hakkı yemeyeceğim,yedirmeyeceğim. Varım da yoğumda Dikili olacak. Dikili'mizi ne AKP’ye, neAKP’nin figüranlarına, ne de işbirlikçilere, koltuk meraklılarına, çıkarcılara,saltanatçılara teslim etmeyeceğiz. Mustafa Kemal gibi, İsmet İnönü gibi, BülentEcevit gibi, durmadan yorulmadan, dinlenmemek üzere çalışacağız’

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Audi Vosmer farkıyla Bornova’da

Gaziemir’de temizlik devrimi

Geleneği bozun, oy verin

Dönüşümü yerinde yapacağız

Sertel’den Bakan’a destek

Kapı kapı akşam mesaisi

Arşiv