Genç başkanlara örnek oldu

  • 0
  • 1.297
Yazı Boyutu:

CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, il yöneticileriyle birlikteGüzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce'yi ziyaret etti, seçim başarısınıkutladı. Engin, “Genç bir başkan olarak, yaptığınız çalışmalarla gençbaşkanlara örnek oldunuz” dedi.

CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin'in CHP'li belediyebaşkanlarına başlattığı ziyaret kapsamında Güzelbahçe Belediye Başkanlığı'na dauğradı. Başkan Engin ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri GüzelbahçeBelediye Başkanı Mustafa İnce'yi makamında ziyaret etti, 30 Mart yerelseçimlerinde gösterdiği başarısından dolayı kutladı. Engin, “Sevgili başkanımızgenç bir başkan olmasına karşın, seçim sürecini büyük bir olgunluk ve başarıylagötürdü. Parti içi sıkıntılardan kaynaklanan kriz nedeniyle yaşanabilecek kavga ve gürültüye izin vermedi. Çelebikişiliğiyle bu krizi iyi yönetti. Genç bir başkan olarak yaptığı icraatlar,saydam, açık ve dürüst çalışmaları nedeniyle iyi bir belediyecilik örneğisergiledi ve genç başkanlara örnek oldu. Huzurunuzda kendisini kutluyor,başarılar diliyorum” dedi.

Başkan İnce de Güzelbahçe'de başarılı bir seçim sürecigeçirdiklerini, örgütle el ele vererek, disiplinli bir çalışma yaptıklarınıbelirterek, “Partililerimizin yüzünü hiç bir zaman kara çıkarmadım. Onlarınbaşını yere eğecek davranış ve icraatlarda bulunmadım ve bundan sonra dabulunmayacağım. Partimin bayrağını yere indirmedim, bundan sonrada kesinlikleindirmeyeceğim. Bize seçim sürecinde destek olan tüm örgütümüze çok teşekkürediyorum” diye konuştu.

Ziyarette il yöneticilerinin yanı sıra CHP Güzelbahçe İlçeBaşkanı Ednan Arslan da hazır bulundu.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Audi Vosmer farkıyla Bornova’da

Gaziemir’de temizlik devrimi

Geleneği bozun, oy verin

Dönüşümü yerinde yapacağız

Sertel’den Bakan’a destek

Kapı kapı akşam mesaisi

Arşiv