Güzelbahçe'de zafer İnce'nin

  • 0
  • 723
Yazı Boyutu:

Güzelbahçe Belediye Başkanı ve CHP Adayı Mustafa İnce, gayriresmi seçim sonuçlarına göre yüzde 57'lik oy oranı ile başkan seçilince ilçedehavai fişek gösterileri ile kutlama yapıldı.

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce büyük oy farkıylaseçim zaferi kazandı. Gayri resmi sonuçlara göre  CHP yüzde 57 oranında oy alırken, en yakınrakibi DSP yüzde 28, AKP ise yüzde 12 oranında oy aldı. Başkan İnce, ilçe seçimbürosuna geldiğinde kalabalık partili topluluğu tarafından tezahüratlakarşılandı, omuzlara alındı. Davul zurna eşliğinde önce ilçe seçim kurulununbulunduğu düğün salonunun bahçesinde havai fişek gösterisi yapıldı, ardındanYaka Mahallesi başta olmak üzere 12 ayrı mahallede de havai fişek gösterisi ilezafer kutlandı.

Başkan İnce, tüm Güzelbahçelilere teşekkür ederek,“Bana oy veren, vermeyen herkese teşekkür ediyorum. Tüm Güzelbahçelilerikucaklayacağım.Yeni dönemde yeni projelerle daha yaşanılır bir Güzelbahçe içinçalışacağım. Örgütüme ve tüm Güzelbahçeli hemşerilerime bana bu onurlu görevitekrar verdikleri için teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Audi Vosmer farkıyla Bornova’da

Gaziemir’de temizlik devrimi

Geleneği bozun, oy verin

Dönüşümü yerinde yapacağız

Sertel’den Bakan’a destek

Kapı kapı akşam mesaisi

Arşiv