Hesap soracağınız Başkanları seçin!

  • 0
  • 585
Yazı Boyutu:

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHPadayı Aziz Kocaoğlu, henüz “resmen” bağlanmamasına rağmen 65 kilometre ova yoluyapılan ve 75 bin fidan dağıtılan Kiraz’da “Aziz Baba” sloganlarıylakarşılandı. Başkan Kocaoğlu da konuşmasında “Her zaman kapısını çalacağınız,göğsünüzü gere gere hesap soracağınız, şehrinizi emanet edeceğiniz belediyebaşkanlarınızı seçeceksiniz. Oyunuzu ona göre kullanın”  

İzmirBüyükşehir Belediye Başkanı ve CHP’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı AzizKocaoğlu, Kiraz’da coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Küçük Menderesprogramı çerçevesinde düzenlenen mitinge katılan Aziz Kocaoğlu’na KirazBelediye Başkanı İsmet Korkmaz ve Belediye Başkan Adayı Ercan Ekici de eşliketti.

“Çiftçidostu Aziz Kocaoğlu” sloganlarıyla konuşmasına başlayan Başkan Aziz Kocaoğlu,“Türkiye’nin içinde bulunduğu durumu ibretle, endişeyle; birçoğumuz geleceğimiziçin, çocuklarımız için, elimiz yüreğimizde korkuyla, endişeyle, telaşlaizliyoruz” dedi.

Yerelyöneticilerin önemine değinen Başkan Kocaoğlu, “Her zaman kapısını çalacağınız,göğsünüzü gere gere hesap soracağınız, şehrinizi emanet edeceğiniz yerelyöneticileri; sizlere sahip çıkacak, malınızı- canınızı koruyacak belediyebaşkanlarınızı seçeceksiniz. Pazar günü mutlaka oyunuzu ona göre kullanın” diyekonuştu. Başkan Kocaoğlu, “Bizim AKP’ye oy veren vatandaşlarla en ufak birderdimiz yok. Hepimiz bu memleketin insanıyız. Bizim derdimiz, hatta, bizimdeğil memleketi derdi, AKP hükümetidir” dedi. 

3 yılsözü
Konuşmasındabugüne kadar yerelde kalkınma için yaptığı çalışmaları anlatan Başkan Kocaoğlu,“Arazi yollarından dere ıslahlarına, kanalizasyonlardan arıtma tesislerine birçok çalışmayı gerçekleştirdik. Şimdi bize yeni bağlanan 9 ilçede tümsamimiyetimle söylüyorum; belediyenin gücü, ekibi ve kaynaklarıyla bu işleriyapmak hiçbir şey değil. Hepsini 3 yıl içinde tamamlama sözünü buradanveriyorum” dedi.

BaşkanKocaoğlu; Bayındır, Tire, Ödemiş ve Kiraz’da yerel üreticiden ürün alarakkooperatiflere destek olduklarını hatırlatarak sözlerini şöyle sürdürdü:“10yıldır adına yerelde kalkınma dediğimiz, her ilçenin, her beldenin neyeihtiyacı varsa, neyle kalkınacaksa, neyle lokmasını büyütecekse, neylegeçinecekse, onu desteklemeyi ve yerelde kalkınma adını verdiğimiz çalışmalarıcanhıraş bir şekilde, ara vermeden, hatta zaman zaman belediye hizmetlerinin deönünde götürerek başkanlığınızı yapıyorum. Bizim yaptığımız yerelde kalkınmaçalışmaları, Rusya’da bir konferansta kalkınma modeli olarak anlatılacak.”

BaşkanKocaoğlu, kooperatif alımlarıyla kooperatifleri desteklerken önümüzdeki dönemdeyerli üreticinin ihracat payını artırmak için çalışacaklarını ifade etti. 

Oylarıbölmeyin
KirazBelediye Başkanı İsmet Korkmaz, vatandaşlara “oyları bölmeyin” çağrısındabulunarak, “Benim için ‘Bağımsız aday olacak, ayrılacak’ dediler, ama benAtatürk’ün kurduğu CHP terbiyesiyle büyüdüm. Ülkemize demokrasiyi getiren,cumhuriyeti kuran bir partinin sade üyesi olmaktan onur duyuyorum” dedi.Korkmaz, Kiraz daha resmi olarak bağlanmadan 65 km üretim yolu yapan ve 75 binfidan gönderen Başkan Kocaoğlu’na teşekkür etti.

CHP’ninKiraz Belediye Başkan Adayı Ercan Ekici konuşmasında, “Hizmet etmek içingeliyoruz” diyerek, vatandaşlardan CHP’ye oy vermelerini istedi. Ekici, “BaşkanAziz Kocaoğlu bundan sonra Kiraz’ın hem anası hem de babası” diyerek büyükşehirsınırlarına bağlanan Kiraz’a yapacağı hizmetler için Başkan Kocaoğlu’nateşekkür etti.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Audi Vosmer farkıyla Bornova’da

Gaziemir’de temizlik devrimi

Geleneği bozun, oy verin

Dönüşümü yerinde yapacağız

Sertel’den Bakan’a destek

Kapı kapı akşam mesaisi

Arşiv