İki vekilden Akpınar’a ziyaret

  • 0
  • 843
Yazı Boyutu:

Mazbatasını almasının ardından, resmiişler dışında kalan zamanlarda tebrik ziyaretlerini kabul eden KarşıyakaBelediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, CHP İzmir milletvekilleri Mehmet AliSusam ve Aytun Çıray’ı ağırladı. Her iki vekil de Akpınar’ın başarılı birçalışma dönemi geçireceğine inandıklarını söyledi. Kendisine verilen desteğeteşekkür eden Başkan Akpınar “Karşıyaka’ya yakışır hizmetler yapacağım” dedi. Başkan Akpınar’ınbir diğer konuğu ise, CHP eski İzmir milletvekillerinden Ali Rıza Bodur oldu. Akpınar gün içindevatandaşlarla da görüştü.  

“HİZMETİÇİN BURADAYIM”
Yerel seçimlerin ardından ilkmilletvekili konuklarını ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade eden BaşkanHüseyin Mutlu Akpınar “Ziyaretinizle bana güç verdiniz. Teşekkür ederim. Görevsüremiz boyunca Karşıyaka’ya yakışır hizmetler yapacağız. Sosyal demokratyöneticilik anlayışını harfiyen uygulayacağımıza söz veriyorum. Hizmet içinburadayım” diye konuştu. 

“ÖRNEKBAŞKAN OLACAK”
CHP İzmir milletvekili Mehmet AliSusam ise “Hüseyin Mutlu Akpınar iyi bir partili. İyi de belediye başkanıolacağından eminim. Aldığı oy oranıyla örnek bir başarıya imza attı. Hizmetnoktasında, Karşıyaka’yı iyi noktalara taşıyacaktır. Akpınar, parti kültürü ileyetişen birinin nasıl bir belediye başkanlığı yapacağını herkese gösterecektir”dedi. Milletvekili Aytun Çıray ise Akpınar’ın, Karşıyaka ilçesine önemlihizmetle yapacağına inandığını söyledi. 

“HALK GÜNܔ
CHP’nin iki milletvekilini ağırlayanAkpınar, günün bir saatini de ‘halk toplantısına’ ayırdı. Kendisi ile görüşmekisteyen vatandaşları kabul eden Akpınar, sorunları inledi, talepleri not aldı.Her mahalledeki sorunları bildiklerini ifade eden Akpınar, kısa sürede çözümeyönelik adımlar atılacağını belirtti. 
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Audi Vosmer farkıyla Bornova’da

Gaziemir’de temizlik devrimi

Geleneği bozun, oy verin

Dönüşümü yerinde yapacağız

Sertel’den Bakan’a destek

Kapı kapı akşam mesaisi

Arşiv