İyi politika başarıyı getirdi

  • 0
  • 866
Yazı Boyutu:

CHPİzmir İl Başkanı Ali Engin ve yönetim kurulu üyeleri, yerel seçimler sonrasıgüven tazeleyerek, 3. kez seçilerek başkanlık koltuğuna oturan Foça BelediyeBaşkanı Gökhan Demirağ’ı makamında ziyaret etti. 

Başkan Demirağ, Foça’nın6 dönemdir CHP’nin kalesi olduğunu söyleyerek, “Çok iyi politika yürüttük ve 3.kez halkımızdan güvenoyu alarak başkanlık koltuğuna oturduk. İyi politikabaşarıyı getirdi” dedi.

Seçimçalışmalarında özellikle kadınların ve gençlerin çok çalıştığını söyleyenBaşkan Gökhan Demirağ, “Kadınlarımız ve gençlerimiz seçim çalışmalarındaçalınmadık kapı bırakmadılar. Her eve girdiler, halkımızla kucaklaştılar. Geçmişdönemde yaptıklarımızı ve bundan sonra yapacaklarımızı anlattılar. Çok iyi birseçim dönemi geçirdik. Bundan sonra meydanlarda verdiğimiz sözlerimizinarkasında duracağız. Çok daha iyi çalışacağız. Bir kez daha kadınlarımıza vegençlerimize bu özverili çalışmalarından dolayı sonsuz teşekkürlerimisunuyorum” diye konuştu. 

CHPİl Başkanı Ali Engin ise, “Gökhan Demirağ, partimizin yetiştirdiği birarkadaşımız. Genç bir yaşta başladığı belediye başkanlığı görevi boyunca Foça’daçok güzel işlere imza atmayı başardı” dedi.

Ziyaretegittiği yerlerde sosyal belediyeciliğe vurgu yaptığını söyleyen İl BaşkanıEngin, “Sosyal belediyecilik burada zaten yapılıyor. Partimize oy vermeyenkesimler Foça’da dahi bize destek verdi. Bunu başardık. Parti içinde birkırılma bekleniyordu. Başkan ve örgütün öngörüsüyle aştık. Topluma eşit hizmetvererek herkesimden oy alabildik. Siyaset meslek değil gönüllülük işi.Eksiklerimiz var, fazla yaptıklarımız var. Partiyi geliştirerek, ileriyegötürerek, yeni heyecanla yola devam edeceğiz” diye konuştu.

BelediyeBaşkanlığının zor bir görev olduğunu vurgulayan İl Başkanı Ali engin, “Halkımızınbeklentileri yüksek, kaynaklarımız kısıtlı. AKP belde ve köyleri kapattı.Kısıtlı kaynaklarla buralara alt yapı yapmak çok zor. Ancak CHP’li belediyeler,başkanlarımız, bu zor görevi de layıkıyla yerine getireceklerdir” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Audi Vosmer farkıyla Bornova’da

Gaziemir’de temizlik devrimi

Geleneği bozun, oy verin

Dönüşümü yerinde yapacağız

Sertel’den Bakan’a destek

Kapı kapı akşam mesaisi

Arşiv