İzmir’de Yıldırım mesajlar

  • 0
  • 1.180
İzmir’de Yıldırım mesajlar
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

AK Parti Yatırımlardan Sorumlu Genel Başkan Danışmanı veİzmir Milletvekili Binali Yıldırım, CHP’lilerin İzmir’de son kredi ve avansınıkullandığını söyledi. İş başına gelenlerin sorumluluğunun arttığını veçalışmadıkları takdirde peşlerinde olduklarını belirten Yıldırım, ‘Amacımızrehavete kapılmamaları. Ya çalışacaklar ya çalışacaklar. Yoksa şehrinanahtarını teslim edecekler. Artık kullanacak kredileri kalmadı. Onların buşansı kullanacağı yok. Çalışmak bunların ruhunda yok. Hizmet bunlarınanlayışında yok. Bunlar halka tepeden bakarlar” diye konuştu. Cumhurbaşkanlığıseçiminde de vatandaşların insanı yaşat ki devlet yaşasın diyen Başbakan RecepTayyip Erdoğan’ı ilk turda seçeceğini kaydeden Yıldırım, “Durmak yok yoladevam” diyeceğiz” şeklinde konuştu.

 

Şehit cenazesinekatıldı

AK Parti Yatırımlardan Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı veİzmir Milletvekili Binali Yıldırım, AK Parti teşkilatları iftar yemeğinde biraraya gelmek ve Karabağlar, Buca, Bornova ilçe teşkilatlarıyla toplantı içinİzmir’e geldi. Kalabalık partili grubu tarafından Adnan Menderes Havalimanı’ndakarşılanan Yıldırım, ilk olarak Şanlıurfa'nın Ceylanpınar İlçesi'nde Suriyetarafından gelen silahlı grupların açtığı ateş sonucu şehit düşen SıhhiyeOnbaşı Yiğit Şahan’ın defin törenine katılmak üzere İzmir KavaklıdereMezarlığı’na gitti. Aileye başsağlığı ve sabır dileklerinde bulunan Yıldırım,daha sonra Karabağlar İlçe Teşkilatıyla bir araya geldi.

 

1,5 yıldır kan akmadı

Yaklaşık 1,5 yıldan beri çözüm sürecinin başlamasındanitibaren kan akmadığını ifade eden Yıldırım, Sınır karakolunda görevli 3askerin ailelerine başsağlığı diledi. Yıldırım, “bu ülke, bu vatan için gözünükırpmadan toprağa düşen şehitlerimize rahmet diliyoruz” şeklinde konuştu. 

 

“İzmir geri gidiyor”

İzmir İl ve ilçe teşkilatlarının 30 Mart seçimleri dönemindeçok çalıştıklarına değinen Binali Yıldırım, sözlerini şöyle sürdürdü; “Amanasip değilmiş. Sebeplerine girecek değilim. İzmir çoğu ilçede CHP dedi. CHPİktidarı yokluk ve hizmet kıtlığından başka bir şey ifade etmiyor. İzmirlilerCHP’ye son kredisini yerel seçimlerde kullandı. ‘Seçilelim, bir dahakiseçimlere kadar ortaya çıkmayalım’ anlayışındalar. Yazık oluyor İzmir’e. İzmirkeşke yerinde saysa ama geri gidiyor. Ben İzmirlilere bize güvendikleri veoylarımızı yükselttikleri için teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanlığı seçimlerindede İzmir’den aynı çıkışı bekliyoruz. Milli irade milli güç diyen, Hedef 2023diyen Cumhurbaşkanı Adayımız, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ilk turdaseçeceğiz”.

 

“Hizmet, bunlarınanlayışında yok”

Teşkilatlara “Sizleri çok özledim” diye seslenen Yıldırım,bu özlemi yapılacak toplantılar, sohbetler ve değerlendirmeler ilegidereceklerini kaydetti. Karabağlar’ın artık eskisi gibi olmayacağını, işbaşına gelenlerin sorumluluğunun arttığını dile getiren Yıldırım, şunlarıkaydetti;  Hizmet yaparlarsa ne ala,yapmazlarsa il ve ilçe teşkilatı olarak enselerinde olacağız. Amacımız rehavetekapılmamaları. Ya çalışacaklar ya çalışacaklar. Yoksa şehrin anahtarını teslimedecekler. İzmir,  son avans ve kredisiniverdi. Artık ne avansları ne kredileri kaldı. Ama hiç endişe etmeyin. Onlarınbu şansı kullanacağı yok. Çalışmak bunların ruhunda yok. Hizmet bunlarınanlayışında yok. Bunlar halka tepeden bakarlar. Eski Türkiye’nin temsilcileri”.

 

“Eski Türkiye adayıylaçıktılar”

CHP’lilerin halka hep tepeden baktığını ve yanındaolmadığını anlatan Binali Yıldırım, “Bu nedenle eski Türkiye adayıyla ortayaçıktılar. Sağa dönüyor MHP’lilere bir şey söylüyor, CHP’liler kızıyor.CHP’lilere bir şey söyleyince de MHP’liler kızıyor. Ya olduğun gibi görün, yada göründüğün gibi ol. Kendin olacaksın. AK Parti gibi dik duracaksındiklenmeyeceksin. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın. Değişimin dönüşümü yapacaktek kişi ülke sevdalısı Recep Tayyip Erdoğan’dır. Millet için hizmet içinçalışan, çalışan birine ihtiyaç var bu dünyada. Bize göre bu seçim genel seçimdeğil, Cumhurbaşkanlığı seçimi. Bu seçimle Türkiye 2023 hedeflerini ortayakoyacak. Yeni Türkiye siyaset değişim, dönüşüm. Eski Türkiye darbe vesayet,Yeni Türkiye Milletin ta kendisi. Cumhurbaşkanı paraşütle gelmeyecek. Bumilletin derdini bilen, sevincini sevinci, üzüntüsünü üzüntüsü bilen ülkesevdalısı Recep Tayyip Erdoğan, ilk turda Cumhurbaşkanı seçilecek. ‘Dün dündekaldı cancazım, şimdi yeni birşeyler söylemek lazım’ diyor Mevlana. YeniTürkiye’de gücünü milletten alan yeni Türkiye Recep Tayyip Erdoğan’la başlıyor.Eski Türkiye; içine kapanık. Yeni Türkiye; dünyaya açık. Yeni Türkiye’ningündemi güven ve istikrar. Kavga, terör, eski Türkiye’nin eserleri. Barış,kardeşlik, çözüm yeni Türkiye’nin eseri. Eski Türkiye; zayıf irade, yeniTürkiye; sağlam irade, milli irade. Siz 12 yıla bakarsanız, eski Türkiye’denyeni Türkiye’ye yolculuğun başladığını zaten görürsünüz” diye konuştu.

 

“İnsan hayatınınkarşılığı yok”

Karabağlar’da gerçekleştirilen toplantı sonrasıgazetecilerin sorularını yanıtlayan Yıldırım, Poligon ve Üçkuyular metrosunungüvenlik sıkıntısı olduğuna dair iddiaları şöyle yanıtladı; “Detaylarıbilmiyorum, ama zaten bu metro 10 senedir yapılıyor. Taksit taksit açılıyor.İzmirli bıktı usandı. Artık umudunu da kesti. Açılsa ne olur açılmasa ne olur.Hele hele güvenlikle ilgili böyle bir sorun var ise bunu ciddiye almak gerekir.Belediye bunu haber yapanlara suç bulacağına veya onlara itham edeceğine buradasorun olup olmadığını araştırması daha doğru olur. Benim tavsiyem budur. İnsanhayatının hiçbir şey karşılığı değildir. İnsan hayatını riske atacak güvenlikaçığı bulunan bir metro açılmamalıdır” dedi. İzmir’de Ekonomi Bakanı NihatZeybekçi ve çok sayıda işadamının katılacağı Ekonomi Zirvesi ile ilgili de“Ekonomi zirvesine ben de katılacağım. İnşallah orada İzmir’in ekonomisigeleceği için görüşlerimizi paylaşma fırsatımız olacak” dedi.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Audi Vosmer farkıyla Bornova’da

Gaziemir’de temizlik devrimi

Geleneği bozun, oy verin

Dönüşümü yerinde yapacağız

Sertel’den Bakan’a destek

Kapı kapı akşam mesaisi

Arşiv