Kara propaganda yapanlara gereken cevabı Konaklılar sandıkta verdi

  • 0
  • 1.239
Yazı Boyutu:

Konaklılar kara propaganda yapanlara cevabı sandıkta verdi. Konak’ta seçimikazanan CHP Adayı Sema Pekdaş, "Kara propaganda yapanlara gerekencevabı Konaklılar sandıkta verdi" dedi.

Konak’ta henüz kesinleşmeyen sonuçlara göre seçimi kazanarakilçenin ilk kadın belediye başkanı olma başarısı gösteren Cumhuriyet HalkPartisi (CHP) Konak Belediye Başkan Adayı Sema Pekdaş, merkez seçimofisinde davul zurnayla karşılandı. Partililerin yoğun sevgi gösterileriarasında tebrikleri kabul eden Pekdaş yaptığı ilk açılamada,kendisine destek veren Konaklılara teşekkür etti. Konak'ın seçilen ilk kadınbelediye başkanı olan Pekdaş şöyle konuştu:“Beş yıl boyunca Konak’ı Konaklılarla birlikte, Konak’ta yaşan herkeslebirlikte yöneteceğiz. Birlikte yeni kazanımlar elde edeceğiz, çok yol alacağız.Ve halkın belediyeciliği nedir, katılımcı demokrasi nasıl gerçekleşir, bunlarıbirlikte göstereceğiz. Bu seçim döneminde biz bir kara propagandayla mücadeleetmek zorunda kaldık. Bu kara propaganda bizim enerjimizi bazı zamanlarazalttı, arkadaşlarımızı üzdü. Biz bunu yapanlar adına da üzüldük. Çünkükamusal alan sahibi insanların söylediklerinin ciddi anlamda bir ağırlığıvardır ve sözlerini düşünerek söylemeleri gerekir. Bu tür davranışlar içindebulunmanın demokrasiye vereceği zararlar adına üzüldük. Ama seçim bitmiştir.Kara propaganda yapanlara da en iyi cevabı sandıkta Konaklılar vermiştir.

Kin ağır bir yüktür. Bundan sonra biz kini unutuyoruz, kin diye bir yükümüzolmayacak. Bizim artık başka sorumluluklarımız var. Kimseyi ötekileştirmeden,herkesle birlikte öteki, beriki demeden birarada, Konak’ta Konaklılarlabirlikte üretmeye devam edeceğiz. Çünkü bu ülkenin demokrasi adına almasıgereken çok yol var. Yürümemiz gereken çok şey var. Ben bu süreçte katkı koyanherkese, tüm Konaklı hemşerilerime teşekkür ediyorum. Bundan sonrası için deçok daha iyisinin olacağına söz veriyorum." Pekdaş daha sonra CHP MerkezSeçim Bürosu'na geçerek buradaki kalabalığa seslendi. 
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Audi Vosmer farkıyla Bornova’da

Gaziemir’de temizlik devrimi

Geleneği bozun, oy verin

Dönüşümü yerinde yapacağız

Sertel’den Bakan’a destek

Kapı kapı akşam mesaisi

Arşiv