Lezzetin profesyonelleri İzmir’de buluşuyor

  • 0
  • 1.557
Yazı Boyutu:

İzmir Aşçılar Derneği III’ncü İzmir Enternasyonel YemekYarışması’nı 5-8 Aralık 2013 tarihleri arasında İzmir’de gerçekleştiriyor.

Gastronomi alanında kendini yetiştirmiş kalifiye personelin desteklenmesi ve yemeksanatının geliştirilmesi amacıyla, 2010 yılından bu yana gerçekleştirilenuluslararası yarışma, Türkiye’nin yanı sıra Avrupa’nın birçok ülkesindenprofesyonel aşçıları bu sene de biraraya getiriyor.

Bu yıl Travel Turkey Fuarı kapsamında düzenlenecek yarışmaya,Türkiye’nin yanısıra Almanya, Fransa, İspanya, Dubai ve Hindistan başta olmaküzere dünyanın dört bir yanından gastronomi alanında söz sahibi ülkelerkatılacaktır.

Bu yıl ilk defa genç aşçılar için “Hijyen Kuralları”, “İşGüvenliği” ve benzeri temel konuları kapsayan ve sektörün duayenleri tarafındanverilecek olan eğitim seminerleri de yarışmaya renk katacaktır.

İzmirAşçılar Derneği Başkanı ve Kaya İzmir Thermal&Convention baş aşçısı NejdetPolat, uluslararası platformda kurumsal olarak markalaşmış olan bu yarışmanın,ülkemizin “EXPO 2020 İzmir” adaylığını da en iyi şekilde temsil edeceğine dair düşüncelerinive aşçılığı meslek olarak edinmiş tüm profesyonelleri yarışmaya davet ettiğini dilegetirdi.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Audi Vosmer farkıyla Bornova’da

Gaziemir’de temizlik devrimi

Geleneği bozun, oy verin

Dönüşümü yerinde yapacağız

Sertel’den Bakan’a destek

Kapı kapı akşam mesaisi

Arşiv