Mahalle buluşması mitinge dönüştü

  • 0
  • 533
Yazı Boyutu:

Aliağa'nın en büyük yaşamsemti olan Yeni Mahalle, Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan AdayıBarış Eroğlu'na coşkulu destek verdi. CHP'nin genç Başkan Adayı İnşaatMühendisi Barış Eroğlu'nun Yeni Mahalle Düğün Salonundaki halk toplantısı yoğunkatılımla mitinge dönüştü.

Aliağa Belediyesi tarafındanbu yıl yapımı tamamlanan Yeni Mahalle Düğün Salonu en kalabalık etkinliğini CHPAdayı Barış Eroğlu'nun Halkla buluşmasında yaşadı. Salonu dolduran yaklaşık 2bin kişi "Aliağa'nın umudu Barış Eroğlu" şarkısıyla coştu. Eroğlu'nunvatandaşla buluşmasına CHP İzmir Milletvekili Hülya Güven de katıldı. 

ALİAĞA'YA HİZMET YAĞACAK
Seçim kampanyası süresincesadece projelerini ve Aliağa ile ilgili vizyonunu anlattığını kaydeden Eroğlu,"Aliağa'yı işsizlik sorununu çözmüş, yaşanabilir bir çevrede, huzurlumutlu insanların kenti yapacağız. Bu kentin her taşında herkesin hakkı var. bukenti birlikte yöneteceğiz. Aliağa'nın menfaatlerini her platformdasavunacağız. Belediyenin güçlü iradesiyle bu kente hizmet yağdıracağız"dedi. 

EROĞLU BAŞKAN, CHP İKTİDAR
Coşkulu kalabalığın"Eroğlu Başkan, CHP İktidar" Sloganları eşliğinde salona giren CHPBaşkan Adayı Eroğlu, "Türkiye'nin karanlığa ve esarete mahkum edilmekistendiği bir dönemdeyiz. Bu sadece bir yerel seçim değil. CHP sadece Aliağa'dadeğil, Türkiye'de de iktidar olacak. Biz, İzmir'de Büyükşehir BelediyeBaşkanımız Aziz Kocaoğlu ile birlikte kentimize hizmet yağdırmak içinhazırız." dedi. 

ALİAĞA'YA "GEZİ PARKI" SÖZÜ
Aliağa'da ilk iş olarak birparka "Gezi Parkı" adını vereceğini söyleyen Barış Eroğlu, "AKPbizden neden korkuyor biliyor musunuz? Biz yapacağımız Parka gezi parkı adınıvereceğiz. onun için korkuyorlar. Biz insanları ayırmıyoruz. YurttaşlarımızıTürk, Kürt, Laz, Ermeni, Rum diye ayırmıyoruz. Sosyal demokratlar tüm halklaraeşittir. Özgürlüklerin, demokrasinin geliştirilmesini ister. Biz insanlarıayırmadık, ayırmıyoruz, ayırmayacağız. Bunun Aliağa'da teminatı CHP'dir. Bizinsanı, insan olduğu için seviyoruz" dedi. 

Salonu dolduran 2 bin YeniMahalle'li toplantının sonunda Barış Eroğlu'nun etrafında coşku yumağıoluşturdu. Çocuk yaşlı, kadın erkek, Barış Eroğlu'na sevgi gösterisindebulundu.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Audi Vosmer farkıyla Bornova’da

Gaziemir’de temizlik devrimi

Geleneği bozun, oy verin

Dönüşümü yerinde yapacağız

Sertel’den Bakan’a destek

Kapı kapı akşam mesaisi

Arşiv