MHP Kadın Kollarından erken seçim startı

  • 0
  • 715
Yazı Boyutu:

MHP İzmir Kadın Kolları, yerel seçim sonrasıilk değerlendirme toplantısını yaparak Cumhurbaşkanlığı seçimleri içinçalışmalarına start verdi.


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Kadın Kolları BaşkanıZerrin Çalışkan Yöndem yerel seçimlerin ardından ilçe kadın kollarıbaşkanlarıyla bir araya gelerek hem yerel seçim sonuçlarını değerlendirdi hemde yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimi için çalışmalara erken start verdi. İlçekadın kolları başkanlarının eksiksiz katılımıyla il binasında gerçekleşen toplantıda,konuşmasına tüm kadın kolları teşkilatlarına teşekkür ederek başlayan Yöndem,“Seçim süresince kadın kolları üyelerimiz tüm teşkilatlarımız gibi gece gündüzdemeden özveriyle çalıştılar. Milliyetçi Hareket Partisi, Türk kadınına verdiğideğeri ve duyduğu güveni de Kiraz Belediye Başkanı seçilen Saliha ÖzçınarŞengül ile bir kez daha göstermiş oldu” dedi.


“Çalışmaya ara vermeden devamedeceğiz”
Yerel seçimlerin ardından çalışmaya ara vermeden devamedeceklerini ifade eden Yöndem yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimlerini işaretederek, “ Son zamanlarda ülkemiz üzerinde oynanan oyunları hep birliktegörmekteyiz. AKP hükümeti başkanlık sistemine geçerek kafasındaki Türkiyeprofilini arzu ettiği noktaya taşımak istiyor ancak biz Türkiye üzerindeoynanan bu oyunlara izin vermeyeceğiz. Önümüzde Cumhurbaşkanlığı seçimleri varve biz Milliyetçi Hareket Partili kadınlar olarak bugünden çalışmalarımızabaşlayacağız. Bu anlamda kadınlarımıza her zaman olduğu gibi önümüzdeki süreçtede çok iş düşüyor” şeklinde konuştu.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Audi Vosmer farkıyla Bornova’da

Gaziemir’de temizlik devrimi

Geleneği bozun, oy verin

Dönüşümü yerinde yapacağız

Sertel’den Bakan’a destek

Kapı kapı akşam mesaisi

Arşiv