Seçim Yorgunluğunu Hep Birlikte Attılar

  • 0
  • 718
Yazı Boyutu:

4 aylık yoğun çalışmaprogramından sonra 30 Mart tarihinde 5013 oyla 3 parti olan ve Selçuk BelediyeMeclisine 2 tane üye çıkaran Milliyetçi Hareket Partililer düzenledikleripiknikte seçim stresini attılar.

Milliyetçi HareketPartisi Selçuk Belediye Başkan adayı Levent Görür’ün partililere ve desteğiniesirgemeyen dostlarına hazırladığı piknikte binlerce insan Levent Görür’ü dünolduğu gibi bugün de yalnız bırakmadılar.

Seçim yarışında 3. alanve yoğun bir çalışma programından çıkan Levent Görür ve ekibinin hazırladığımangal keyfinde yüzlerce kilo et tüketilirken, piknikçiler gönüllerinceeğlendiler. Müziklerin söylendiği günde akşamın geç saatlerine kadar seçimstresi atıldı.

Harmandalı, halay vezeybek gibi oyunların oynandığı piknikte, Şeyda Dereli’nin eşsiz sesiylebirbirinden güzel parçalar söylendi. Seçimde en çok beğenilen parçalardan biriolan Levo parçası tekrar tüm ziyaretçilerle birlikte hep bir ağızdan söylendi.Günün en duygu dolu anları ise bu dünyadan göç etmiş ve Milliyetçi HareketPartisinden Belediye Meclis üyeliği yapmış rahmetli Onbaşı Mehmet Turan içinsöylenen Türk Sanat Müziğin eşsiz müziklerinden bir tanesi olan “Eski Dostlar”şarkısının söylendiği anlardı.

Mangal partisinde Levent Görür sesleriyükselirken, MHP Belediye Başkan adayı Levent Görür “hepinizden Allah razıolsun, iyi günde kötü günde hep beraber buradayız. Bunu gösterdiniz herkese.Gelenden, gidenden herkesten Allah binlerce kez razı olsun. Dünde yalnızbırakmadınız bugün de yalnız bırakmadınız. İnşallah önümüzdeki günlerde de buaileyi dağıtmayacağız. Hep beraber yürümeye devam edeceğiz” dedi. Gün boyuncamisafirlerle ilgilenen Levent Görür, seçim boyunca onu yalnız bırakmayan hayatarkadaşı Bahar Görür ile birlikte karşılıklı oyun oynayıp seçim stresiniattılar.

Kısa bir süredeSelçuklunun ve Selçuk’un gönlünü kazanan MHP Belediye Başkan adayı LeventGörür, çalışmalarına devam edeceğini her fırsatta dile getirdi. Mangal keyfinde4 ay gibi zorlu bir seçim sürecinde yalnız bırakmayan Meclis Üyeleri ve MeclisÜye adayları Levent Başkan’ın yanında bulunarak destek oldular.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Audi Vosmer farkıyla Bornova’da

Gaziemir’de temizlik devrimi

Geleneği bozun, oy verin

Dönüşümü yerinde yapacağız

Sertel’den Bakan’a destek

Kapı kapı akşam mesaisi

Arşiv