Seferihisar Kazandı

  • 0
  • 1.381
Yazı Boyutu:

30Mart yerel seçimlerinde CHP’den yeniden aday olan mevcut Belediye Başkanı TunçSoyer büyük bir farkla yeniden belediye başkanı seçildi.  

Seferihisar’dabeklenen oldu, ilçeyi dünyaya tanıtan 5 yılda adeta bir devrim gerçekleştirenTunç Soyer, %54 oyla yeniden seçildi. En yakın rakibine 15 puan fark atan Soyerseçim öncesine yapılan anketleri yanıltmadı. Soyer. 2009 seçimlerine göre oyunu11 puan arttırdı.

11245oy ve %54’lük oranla seçilen Soyer, sonuçların açıklanmasının ardından ilçemerkez seçim bürosu önünde coşkuyla bekleyen Seferihisarlılarla buluştu. 

EşiNeptün Soyer ve kızları Duygu ve Defne’yle sahneye çıkan Tunç Soyer, öncelikleSeferihisarlılara teşekkür ederek, bu güvene yine layık olmak için elindengelenin fazlasını yapmaya çalışacağını söyledi. Soyer; “Bu seçime girerkenaklımızda tek bir şey vardı; o da %50’yi geçmek. Şimdi bunu başardık. Ama bizbazıları gibi bize oy vermeyenlere sırtımızı dönmeyeceğiz, yine herkesin, tümSeferihisar’a belediye başkanlığı yapacağız. Seferihisar için canımı dişimetakacağıma söz veriyorum. Gücüm ne kadar yetiyorsa sonuna kadar elimden geleniyapacağım” dedi. 

Başkan Soyer, konuşmasının ardından halkakucaklaştı. Kutlama gecesi Dj Ersin eşliğinde havai fişek gösterisiyleilerleyen saatlere kadar devam etti. 
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Audi Vosmer farkıyla Bornova’da

Gaziemir’de temizlik devrimi

Geleneği bozun, oy verin

Dönüşümü yerinde yapacağız

Sertel’den Bakan’a destek

Kapı kapı akşam mesaisi

Arşiv